Pages

Sunday 11 October 2015

Reissukynnet

Lahdimme kahdestaan vauvelin kanssa Tosi Isolle Kylalle eli Lontooseen tapaamaan sukulaisia. Meilta on Lontooseen noin tunnin junamatka, ja se onkin ehdottomasti fiksumpi kulkuvaline kuin auto, taalla kun ruuhkat ovat ihan eri luokkaa kuin Suomessa. Ja tokihan sieltakin onnistuin kotiuttamaan pari lakkaa, vaikkei varsinaisesti mikaan shoppailureissu ollutkaan. ; )

No, mennaanpa itse asiaan eli kynsiin. Mulla oli hyppysissani jalleen uusi valkoinen lakka, jota halusin kokeilla, eli GOSHin Snow White. Halusin yhdistaa siihen KBShimmerin pinkin Beach Pleasen ja mielessani olin jo suunnitellut kivat raitakynnet. Ja sehan tiedetaan, mita kay, kun on suunnitelma. Lopputulos ei siis tallakaan kertaa ollut mitaan sinne painkaan. Valitettavasti en myoskaan ehtinyt kuvata kynsia ennen reissua, ja matkan varrella lastenvaunut veivat etusormen kynnesta kulman.


Ensinnakin ma jouduin lakkaamaan pelkat pohjalakat uusiksi varmaan kolme kertaa, kun onnistuin koko ajan kolhimaan ja tokkimaan ne ruttuun. Sitten ma muistin jonnekin tosi syvalle hautautuneen leimauslaatan, jonka ma sain Born Pretty Storesta testiin joskus ennen blogitaukoa, ja kaivoin sen esiin. Qgirl-016-laatassa on taas tommosia mun nakosia epasuoria viivakuvioita ja kivaa kukkakoynnosta, ja ma sainkin paahani leimata ensin jollain hololla niita viivoja "taustaksi" ja sitten kukkakoynnosta siihen paalle. Valitsin siihen hommaan ehka huonoimman mahdollisen holon, eli Dance Legendin Blancon, jossa on vahan semmosta isompaa holohippua, joten se ei leimannut kovin hyvin. Jaarapaisesti kuitenkin jyrasin silla ensin ne viivat kaikille kynsille, ja sitten valkoisiin kynsiin Konadin Psyche Pinkilla kukkia paalle. Kukkakuvio ei oikein halunnut toimia ja se jai monista kohtaa vajaaksi, joten sitten otin toisen hopeisen holon, GOSHin Holographic Heron, ja leimasin silla uudelleen sen viivakuvion. Vahan se sit onneks peitti sita kukkakuvion rikkinaisyytta.

Goshin valkoinen ei ollut erityisen hyva, Beach Please vaati kolme kerrosta peittaakseen, ja lopputuloksella ja suunnitelmalla ei ollut muuta yhteista kuin varit, mutta kylla naita nyt pari paivaa katseli, ja kuten junassa otettu kuva kertoo, ne sopivat myos paivan vaatetukseen. :D


Koodilla RUSX31 10% alennusta Born Prettylta. Sielta muuten tuli juuri myos se taannoin mainitsemani laattatilaus, joten niiden ja Uberlaattojen myota uskallan epailla, etta blogissa nahdaan lahitulevaisuudessa hyvin paljon leimattuja kynsia!

3 comments: