Pages

Saturday 26 September 2015

Keep Calm and..

Pysytellaan nyt viela talla Picture Polish-linjalla, kun innoissani kokeilen taalla uusia lakkojani. Talla kertaa kynsille paasivat Cyan ja Calm, ensin sudin Calmia vain pikkurilleihin ja kaikki muut kynnet Cyanilla, ja lopuksi taas leimat Konadin Square 01-laatasta samalla Color Clubin Heirloom Pearlilla, koska ne nyt vaan olivat jaaneet poydalle lojumaan. Talla hetkella kynsienlaitossa nopeus on valttia, koska ikina ei voi tietaa nukkuuko mini viisi minuuttia vai viisi tuntia, ja siksi ei kannata liian pitkaan jaada miettimaan, etta mita tekis, saatika etta olisin alkanut esimerkiksi korjailemaan tuota pikkurillin leimaa, joka ei tarttunut kunnolla..


Pari paivaa meni nailla kynsilla, mutta vahan jain kaipaamaan niihin "jotain", ja niinpa yksien paivaunien aikana poistin lakat peukuista ja nimettomista, sudin pari kertosta Essien Blancia alle ja leimasin Calmilla paalle. Vahan hailuraksihan tuo kuvio jai, mutta valkoinen vari vahan piristi ilmetta, vai mita?


Erityisesti haluaisin viela mainita, kuinka iloinen oon tosta harvinaisen onnistuneesta leiman kohdistamisesta, tai siis kun mahan en todellakaan osaa kohdistaa, niin ihan tuurilla sattuivat noin hyvin kohdilleen. :)

4 comments:

  1. Voi että, ihanat! Valkoinen tosiaan tuo kivaa lisäpiristystä ja leimat on huiman kauniisti kohdistuneet! :) ♥

    ReplyDelete
  2. Ahhh tuo lakka on niiin kaunis!! <3 Valkonen tuo vähä lisää tuohon lakkaukseen, nätit lakkaukset onki. :)

    ReplyDelete