Pages

Wednesday 23 September 2015

Leimattu LakoDom

Picture Polishin LakoDom paatyi himotuslistalleni heti ilmestyttyaan, koska harmaa nyt vaan on yksi lempivareistani. Jostain syysta en kuitenkaan silloin heti saanut sita nappeihini ja seuraavaksi se olikin joka paikasta loppu. Nyt kun bloggausinto on taas puhallettu henkiin, ovat myos lakkashoppailut lahteneet saman tien ihan lapasesta (kas kun viime aikoina shoppailut ovat keskittyneet enemman mini-ihmisen tarpeisiin), ja niin LakoDom saapui vihdoinkin luokseni, ja sehan piti myos heti saada kynsille.


Jostain syysta nyt myos leimailuttaa kovasti, ja paadyin Konadin Square-01-laatan pallokuvion ja Dark Metal Lacquerin Tentativen yhdistelmaan. Hololakalla leimaaminen tosin hukuttaa alleen LakoDomin omat holohippuset, eika se myoskaan sanottavasti erotu pohjalakasta, varsinkaan syksyisella sadesaalla, mutta silti ma jotenkin tykkasin naista. Kannylla sain kuvion nakymaan kuvassa inasen selvemmin, harmi vaan etta kynsinauhat on juuri uitettu oljyssa..


Ennen tan lakkauksen poistoa mun piti viela kokeilla leimaamista tummemman harmaalla Dance Legendin hololla, mutta arvaatte varmaan, muistinko ennen kuin annoin asetonin tehda tehtavansa..

Ois muuten tosi kiva kuulla jos teilla ois jotain postaustoiveita tai -ehdotuksia?

7 comments:

  1. Miusta on kiva lukea erikoisemmista tuotteista, kuin mitä täältä Suomesta saa :D Toki, ostospostaukset ja tyhjentyneet purkit kiehtoo, sillä nekin on yleensä hieman erikoisempia kuin mitä meiltä saatavat Niveat ja Rexonat. Niin ja kun tuo joulu alkaa kolkutella, niin joku kalenterijuttu olisi kiva :D

    ReplyDelete
  2. Tää lakka on kyllä hurjan kaunis! Ja ihanalta näyttää leimattunakin, vaikkei niin hyvin näykään :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harmaahan toimii aina. Ja holo, joten miksei niiden yhdistelmakin. :)

      Delete
  3. Oikeen söpöt ja hillityt. :) Purkit ja putelit kiinnostaa aina. ;) Eli kaikkia rasvasta naamion jutskuja ja tietty kynnet kiinnostaa aina. ^^

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete