Pages

Saturday 12 September 2015

Uusi alku

Juhuu, mina taalla! : )

Elokuun alussa meille syntyi pikkuinen tyttovauva, minusta tuli aiti. Raskausaikana mua ei kiinnostanut yhtaan laittaa kynsia, ja blogi jai ihan heitteille. Nyt oon taas ihan uudella innolla ruvennut lakkailemaan ja leimailemaan ja tietenkin shoppailemaan, arvatkaa montako lakkakokoelmaa mulla on mennyt tana aikana ihan ohi?!

Blogin kanssa paatin pitkaan mietittyani aloittaa kokonaan puhtaalta poydalta, ja piilotin kaikki vanhat postaukset. Ulkoasuakin tassa vahan saatelen, hetken mietin jopa kokonaan uuden blogin aloittamista, mutta haluamani nimi ei ollut vapaana, joten mennaan talla vanhalla sitten. Sormet ihan syyhyavat paasta kirjoittamaan! Ihan kuin olisin raskaana ollessani ollut joku zombie, ja nyt alan taas olla oma, normaali itseni. Kavin ratsastamassakin ekaa kertaa puoleen vuoteen, olipa ihanaa saada hetki omaa aikaa ja tuulettaa paataan! : )

Tavallaan blogi on kylla ollut mielessa ja takaraivossa koko ajan. Otetaanpa esimerkiksi kaikki tyhjentyneet kosmetiikkaputelit, saastelin niita uskollisesti ja niita ehti kertya aikamoinen kasa. Kavi kuitenkin niin, etta muutimme uuteen asuntoon heinakuun lopulla (en muuten suosittele kenellekaan 39. raskausviikolla, toim. huom.) ja mies heitti koko kasan roskiin. No, ehkei kukaan sellaista jatekasaa olisi halunnut nahdakaan.

Ja entas sitten kaikki beauty boxit, niita on tana aikana saapunut.. muutama. ; ) Pitkaan sailyttelin niita omissa laatikoissaan, ja olin kylla kuvannutkin kaikki blogia varten. Tassa kohtaa tuli kuitenkin taas se muutto, ja tilansaastosyista heitin kaikkien boksien sisallon yhteen isoon laatikkoon. Aika kunnioitettava maara kamaa siinakin, ja naista aion tehda yhden kollektiivisen postauksen, voidaan sitten yhdessa ihmetella..

Jospa tahan blogiin saataisiin nyt viimeinkin jotain eloa! Pikkuneidin ehdoilla tosin.. ; )

Mita teille kuuluu, miten kesa meni (ja kevat ja oikeastaan koko talvikin..)? : )

15 comments:

  1. Oi, onnea perheenlisäyksestä <3

    ReplyDelete
  2. Onnea pienen neidin vanhemmille <3

    ReplyDelete
  3. Tervetuloa takaisin ja tosiaan meille syntyi heinäkuussa pieni poikavauva ja verottaa kyllä munkin lakkaamista.Onnea teille molemmille pienokaisesta

    ReplyDelete
  4. Voi että, onneksi olkoon pikkuisesta! ♥

    ReplyDelete
  5. Tervetuloa takaisin ja niiiiiiiiiiiiiiiiin paljon onnea ♡

    ReplyDelete
  6. Onnittelut koko perheelle <3 Kiva lukea taas postauksiasi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Kiva etta joku niita viela lukee! :)

      Delete
  7. Olipa kiva yllätys, kun sulta oli tullu postaus. Oon pari kertaa käyny kytistelees, josko jotain kuuluis. :)
    Onnea pikkusesta. <3 Ota ihan oma aikas, kyllä me täällä odotellaan. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, onpa kiva kuulla etta mua on kaivattu. :) Eikohan taa tasta taas lahde (lapasesta). ;)

      Delete