Pages

Saturday 30 January 2016

Himotuimmat

Taannoisessa ostospostauksessa kerroinkin, etta Suomen-reissulla ihana ystavani Minttu myi mulle kauan himoitsemani OPIn lakat Parlez-Vous OPI? ja Kinky In Helsinki. Kotiin paastyani mun oli pakko saada lakata niilla, vaikkei kynsilla ollut pituutta nimeksikaan.


Nysakynsia ei hirveasti tee mieli koristella, joten paadyin ensin lakkaamaan vain Parlez-Vousilla ihan yksivariset kynnet. Hetken paasta sain kuitenkin paahani kokeilla, toimisiko Kinky leimaamisessa.


Kukkakuvio on Hehe 019-laatasta. Kokeilin tassa myos Clear Jelly Stamperia, jonka kanssa viela tutustutaan. En tieda johtuiko lakasta, laatasta, stamperista vai kaikista tekijoista yhdessa, mutta oli vahan vaikeuksia nostaa kuvio laatalta, kun stamper lahti luistelemaan kuin Bambi jaalla. Onneksi leimasin vain nuo aksentit, niin ei tapahtunut sen suurempia katastrofeja tai itkupotkuraivareita. Ja kylla nyt voi pieni ihminen kuolla onnellisena, kun nama lakat loytyvat Helmerista. : )

Onko teilla jotain lakkoja, joita himoitsette yli kaiken? Mita tykkaatte naista?

7 comments:

  1. Loistavat lakat! Tykkään yksinkertaisesta aksentista, tuo just sopivan lisän :)

    ReplyDelete
  2. Heips tuossa näkyy nyt muutama pääkallo aiheinen koru jotka valmiina,ilmotathan mulle jos oot kiinnostunut =)

    ReplyDelete
  3. linkki jäi http://eekunelm.blogspot.fi/2016/01/sugar-skull-korut.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti linkista, nyt ei pistanyt silmaan mitaan mika ois pakko saada. :)

      Delete
  4. On kyllä aivan ihana lakkaus ja hurjan kauniit lakat! ♥

    Ps. Pieni pala mun sielusta saattaa kuolla jos en saa Delush Polishin Dames of Thrones -kokoelmaa, josta oon haaveillut ensimmäisistä sneak peek -kuvista asti. Mun piti tilata se heti kun se julkaistiin, mutta sitten iski rahakriisi enkä voinut. Sen jälkeen olen koittanut sulkea silmät koko kokoelmalle siihen asti kunnes rahatilanne olisi joustava, mutta kyllä mun sydän vähän itkee verta :D Muita pakkomielteitä ei onneksi tällä hetkellä ole, ei ainakaan heti tule mieleen! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Nena Sofia! Toivottavasti sakin saat pian toivelakkasi! :)

      Delete