Pages

Wednesday 20 January 2016

Hyvää joulua minulle minulta!

..eli vaihteeksi katsaus viimeaikaisiin ostoksiin, edellisesta ostospostauksesta onkin tainnut vierahtaa jo reilu pari kuukautta! Pidan suorastaan todennakoisena, etta tasta puuttuu jotakin, mutta onhan naita jo tassakin ihan riittavasti.. :D

Kiko - 297, 505, 480, 303, 497 & Gel Look Top Coat
Kikolla oli Black Friday-tarjouksena 'osta 3 tuotetta, saat 3 kaupan paalle', ja tammoiset lakat sielta sitten tarttui katosiin. Osa oli ihan ostoslistalla, osa meni sitten vahan hutiin. Yhtaan kultaista (480) en varmasti olisi tarvinnut, ja kaverinsa 303 taas ei leimaa, niinkuin toivoin.

Models Own Chromes - Turquoise, Copper, Red & Grey
Models Ownilta ilmestyi viisi uutta Chrome-lakkaa, joista hankin nelja. Nama Chromethan leimaavat tosi kivasti. Viides savy (Pearl) sai jaada kauppaan, koska se ei ollut savyltaan oikeasti sellainen helmiainen kuin toivoin, vaan ihan perushopeisen nakoinen.

Sally Hansen Satin Glam - Metal Iced & Sun Sheen
Muistatteko nama Sallyn satiinilakat? Naitahan ei Briteissa myyty lainkaan, ja minakin hankin omani Suomesta, jossa taas ei myyty kaikkia savyja. Nama kaksi tulivat yllattaen paikallisella fb-kirppiksella vastaan, enka voinut vastustaa houkutusta!

Dance Legend - Holy Diver, Cadillacquer - Throughout My Life, ILNP - Clockwork, CbL - Rare Orchid, Glam Polish - BOING!
Rainbow Connectionilta on tullut tilattua erinaisia indieita, erityisesti Picture Polishia!

Picture Polish - allure, ornate, (a)live, saphira, dream & tiffany
Radioactive Unicorn - Jack Attack, Fancy As Fuck & That Bitch Has Everything
Yksisarvislakkojen maara lisaantyy myos tasaista tahtia, Jack Attack nahtiinkin jo kynsilla.


Tarvitsin kynsiliimaa, ja sen kaveriksi tarttui Fragrance Directilta vahan muutakin! :D Voin kylla suositella tuota kynsilakanpoistoainetta, jos jotakuta kiinnostaa, sisaltaa asetonia ja jojobaoljya.

Models Own Chromes - Gold, Silver & Rose
Lisaa Models Ownin Chromeja seka muutama meikkisivellin Black Friday-alesta.

A-England - Wuthering Heights, Whispering Waves, Crown of Thistles & Saint George, Zoya PixieDust - Carter & Arlo
 Myos Nail Polish Directilla oli Black Friday-ale, josta kotiutui muutama A-England seka pari Zoyan Pixie Dustia.


OPIn vesivarilakat eli Color Paintsit loytyivat luottokaupasta niin hyvaan hintaan, etta ne oli pakko poimia mukaan!

Glam Polish - Cosmic Shower, Chaos, Frankly Scarlett, I Don't Give A GLAM, POW!, BANG! & Exquisite
Glam Polish on alkanut salakavalasti valtaamaan alaa Helmerissa. Naista kolme ensimmaista ovat merkin FB-faniryhmassa julkaistuja custom-lakkoja, jalkimmaiset ostettu Rainbow Connectionilta.

Esmaltes da Kelly - Helix & Caranguejo
Esmaltes da Kelly julkaisi holokokoelman, jonka lakat leimaavat myos erinomaisesti. Naita hankin lisaa heti kun rahatilanne sallii. :D

Sugar Bubbles - SB 036 & SB 023
Sugar Bubbles-laatat myoskin Rainbow Connectionilta, nama oli pakko saada, koska paakallot. : )

F.U.N. Lacquer - King, Queen, Payday (H) & 24 Karat Diamond (H)
Naista FUNin lakoista onkin muutama jo nahty kynsillakin.


Luottokaupan loytoja, osa 1001. Spa Ritualsin pikakuivattajaa tayttopullossa. Hinta oli £3.99, joten vaikka merkki oli mulle ennestaan tuttu vain nimelta, niin otin riskin, koska pikakuivattajaahan kuluu. Kotona kaadoin tata juuri tyhjeentyneeseen HK Girl-pulloon. Ekojen kokeilujen jalkeen sanoisin etta toimii muuten ihan hyvin, mutta levittaa leimat ihan huolella.

OPI - Life Gave Me Lemons, China Glaze - Don't Get Elfed Up, Better Not Pout & Nasty, Essie - Jiggle Hi, Jiggle Low & Seche Vite,
Luottokaupasta loytyivat myoskin nama kaverit, pitkasta aikaa ostin myos Sechea, kun nyt sattui olemaan tyrkylla. : )


Ja vahan lisaa luottokaupan loytoja, Lieracin seerumi ja kosteusvoide, seka Samparin ultrakosteuttava mikatuonyton. Mun naama on niin rutikuiva, etta kaikki apuvalineet tulee tarpeeseen.


Clear Jelly Stamper, Picture Polish - New York & Winter, OPI - Ce-less-tial Is More, Color Club - Apollo Star, Essie - Penny Talk & Zoya - Arlo
Sitten Suomen-ostoksiin! Cesarsshopissa tuli kaytya ja tuhtattua aikaa vaikka kuinka, kynsilakkataivaassa voisi viettaa koko paivan! Hirmuisen valikoimisen ja kynsilakka-excelin tutkimisen jalkeen tulin tallaisen saaliin kanssa kotiin, vain huomatakseni, etta Arlonhan olinkin juuri hankkinut Black Friday-alesta, en vaan ollut viela paivittanyt sita exceliin, damn!


Milv-siirtokuvat myoskin Cesarsilta. : )


MiNailsilta olin tilannut jo ajat sitten OPIn La Paz-itively Hot Matte-lakan, muutamat kynsivinyylit ja swarowskeja, ja vihdoin sain paketin hyppysiini! : )

OPI - Parlez-vous OPI? & Kinky In Helsinki
Ja nama aarteet, joita oon himoinnut ikuisuuden, ja ihana ystavaiseni Minttu raaski naista luopua! Nyt tarvittais semmonen sydansilmainen hymio tahan.


Muutama Essencen lakka lahti myos mukaan.. ; )


Born Pretty Storesta tilasin jalleen muutaman leimauslaatan ja XL-stamperiin pinkin tyynyn, seka uteliaisuudesta pari leimauslakkaa. BPS:lta saa 10% alennusta koodilla RUSX31.


Bunny Nailsilla oli ale, ja ilmaiset postit myos USAn ulkopuolelle, joten tilasin pari laattaa sieltakin. :)


Ja koska joulun jalkeen alkoivat alet myos Bootsilla, nappasin itselleni Soap & Gloryn luomivaripaletin ja kajalviisikon puoleen hintaan. Samalla tuli myos ostettua melkein kaikki joululahjukset talle vuodelle! Onko vahan tehokasta hei? :D


Etta semmosia. Munhan piti muutenkin kiristaa kukkaronnyoreja nyt kun aitiyslomalla tulot ovat pienentyneet, mutta armas hevoseni paatti myos "auttaa" ja sairastui vakavasti, joten nyt on ostokset vahissa niin kauan, etta elainlaakarilasku on maksettu.

Mitas tykkasitte? Nakyiko mitaan erityisen kiinnostavaa?

10 comments:

  1. Wau mitä ostoksia ja ihanat noi pääkallolaatat =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, ma arvasin etta sa tykkaat niista! :)

      Delete
  2. Onpa uskomaton määrä ihania kynsilakkoja! Mä oon ajatellut hankkia tuon A England Whipering Waves -lakan :)

    ReplyDelete
  3. Kääks, nyt osteltu kaikkia ihanuuksia :D

    ReplyDelete
  4. No nyt on kyllä melkoisen vaikuttava kasa! Kaikkea ihanaa:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei taa suotta oo Shoppailijan paivakirja.. ;)

      Delete
  5. Voi apua mitä ostoksia! Näitä sun ostospostauksia aina vähän jännittää avata, kun meinaa kuola valua näppikselle ;D Muttahei, mäkin tilasin just Fragrancedirectiltä kuus lakkaa testiksi sun vinkin perusteella, ja 2,5 viikossa tulivatkin perille ihan ehjinä :) Kiitos siis vinkistä, sieltä tulee varmasti tilattua toistekin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, kiva etta tuli perille, vaikkakin vahan hitaasti. :)

      Delete