Pages

Friday 8 January 2016

Jouluisia kynsiä

Mun oli tarkoitus kasitella naa kuvat reissun paalla ja tunkea niita joulukalenteripostauksiin, mut enhan ma todellakaan ehtinyt, joten joudutte katselemaan joulukynsia nyt vahan jalkijunassa. Kaiken lisaksi tasta puuttuu juuri ne varsinaiset, lopulliset joulukynnet, koska valvottuani edellisena yona aamuneljaan niita tuhertamassa, niin en ehtinyt niita kuvaamaan, ennen kuin aaton tuoksinassa keskisormen kynsi teki harakirin ja katkesi ihan juurta myoten. Kerrottakoon kuitenkin, etta niissa oli China Glazen legendaarinen joululakka Ruby Pumps ja lumihiutaleleimat Goshin Holographic Herolla.

Tammoisia kuitenkin sain aikaiseksi Uber Chicin joululaatalla, jonka muuten myoskin unohdin Suomeen, mutta eihan sita oikeastaan tarvitakaan sitten ennen ensi joulua.. Ensimmaiset joulukynnethan esittelinkin jo taalla.


Naa kynnet oli mun paassa paljon kivemmat kuin milta ne sitten toteutettuina nayttivat. Etu- ja pikkusormissa F.U.N. Lacquerin King, muissa pohjalla Essien Blanc ja leimat Models Ownin Rose Chromella ja varitelty Rainbow Unicornin lakoilla. Nuo on siis tehty leimadecaleina, ja varsinkin piparkakku-ukot lanttasin liian maran lakan paalle, josta rangaistuksena rutkasti ilmakuplia. Enka tieda olisko noi joulupallot pitanyt laittaa mustan pohjan paalle, jotta ne olisivat nayttaneet kivemmilta? Kokeillaan sita sit vaikka ens jouluna..


Tassa sitten etusormissa ja nimettomissa pohjalla puolestaan F.U.N.in Pay Day (H), ja muissa sormissa Orlyn Liquid Leather. Leimat Essien Licoricella ja Goshin Holographic Herolla. Naihin patee sama kuin edellisiin, mun paassa ne oli kivemmat kuin livena.


Oisko naissakin pohjalla Blanc? Varmaan kannattais joskus laittaa muistiin tekemisiaan. ; ) No, leimat on kuitenkin Meeboxin antimilla tehty, eli yritin taiteilla ensin isoa lumihiutaletta harmaalla Crabtree&Evelynin Micalla niin, etta se oli joka kynnessa vahan eri kohdassa. Muuten ok, mutta harmillisesti se jai hailakammaksi kuin toivoin. Sitten leimasin pienempia hiutaleita Color Clubin It's Raining Menilla, joka sekin jai haaleammaksi kuin toivoin, eika duochrome-efekti tietenkaan nakynyt. Naa on tammosia juttuja joita joku fiksumpi varmaan testailis Ubermatollaan. :D Enihuu, naista en ensin tykannyt yhtaan, mutta loin paalle viela mattalakan, ja pystyin elamaan naiden kanssa muutaman paivan, kun oli pakko.


Tassa muuten sama idea kuin niissa varsinaisissa joulukynsissa, mutta pohjalakkana on Rainbow Unicornin Kathy, The Original Vintage Doll, ja leimat Goshin Snow Whitella. Kathy on ihana, ja punaisempi kuin milta se nayttaa kuvassa.

Kuten ehka huomaatte, mun lempparileima ko. laatalla on tuo lumihiutaleleima, ja hyvana kakkosena piparkakku-ukot. : ) Nyt jalkikateen ajatellen nuo musta-hopeiset ja valko-sini-harmaat kynnethan menis ihan "talvikynsinakin", eihan niissa sinallaan ole mitaan erityisen jouluista, varsinkaan kun jouluna ei ollut edes lunta. Mutta menkoon nyt kertarytinalla.

Itsehan en loppupeleissa tykannyt oikeastaan muista kuin noista viimeisista kynsista, mika on sinallaan hassua, etta ma en useinkaan viihdy punaisissa kynsissa. Mitkas on teidan suosikit?

12 comments:

  1. Mä tykkään tosi paljon noista alemmista lumihiutalekynsistä :)

    ReplyDelete
  2. Kaikki on kivannäköisiä, lemppareinani 3 eniten kimaltelevaa lakkausta. :)

    ReplyDelete
  3. Oih nuo mustat kynnet on uupeat, ihana kimallus! Ja sit tykkään myös nuista punasista. :3

    ReplyDelete
  4. Voi vitsi vieköön nää on ihania! Omat lempparit on tokat ja viimeiset, joita ei voi katsella huokailematta ♥

    ReplyDelete