Pages

Saturday 16 January 2016

Mikä täällä haisee?

Muistatteko marraskuun Nailboxissa saapuneen True Brit London -merkkisen sinivihrean lakan? Park Lane on tosi mun varinen lakka, ja pullohan on tosi hieno, neliskanttisen valekorkin alta loytyy helpommin kasiteltava pyorea korkki. Ja namahan ei ole 3-free eika 5-free, vaan perati 6-free-lakkoja.


Marraskuun boxi oli jouluaiheinen, ja monet tilaajat kehuivat tata lakkaa taydelliseksi joulunvihreaksi. No sitahan taa taas mun mielesta ei ole, taa on ihan liian sininen. Mutta britit nyt ei ymmarra tammosia juttuja. Ma en ole suuri vihervihrean ystava sen enempaa kynsilla kuin missaan muuallakaan, mutta sotketaanpa vahan sinista sekaan, ja ma olen myyty! Yhdistelma uusi, janna merkki ja kiva vari on vastustamaton, ja tallahan piti paasta lakkaamaan saman tien.


Tunnustan, etta tasta on nyt kulunut niin paljon aikaa, etten kuollaksenikaan muista montako kerrosta talla lakkasin, ja oliko taa millaista laadultaan. Varmaan aika keskikastia, kun ei ole jaanyt mieleen. Kynsilla lakka naytti tummemmalta kuin pullossa, mika vahan harmitti. Mutta mika tasta kylla jai erityisesti mieleen, oli HAJU. Tai ehka jonkun mielesta tuoksu, vaikka ei naiden tietaakseni pitaisi olla mitaan tuoksulakkoja. En tieda onko se joku erityisesti 6-free-asiaan liittyva ilmio, vai mita tassa tapahtuu, enka ma osaa kuvaillakaan koko hajua muuksi kuin kummalliseksi. Ja se ei lahtenyt pois, aina kun sormet eksyivat naaman lahelle, niin nenaan lemahti outo tuoksu, ja sadasosasekunnin piti aina ihmetella etta mika hitto se on, ennen kuin kaksi hernetta kohtasivat, "ai niin, se lakka.."

Edit: Koitan viela selventaa tuota hajua, se ei siis ole sellainen kemikaalien kary niinkuin vaikka joissain pikakuivattajissa, vaan sellainen kummallisen imela, vahan niinkuin p*skan hajua olis yritetty peittaa hajuvedella. Sen viela kestaisi jos se olisi vain hetken ja haihtuisi pois, mutta kun se ei haihtunut, eika lahtenyt kasia pesemallakaan pois. Kerrassaan kummallista.

Koristelin lakan leimaamalla Kikon kultaisella 480:lla ja Uber Chicin 6-01-laatalla, lahinna vain kokeillakseni miten Kiko leimaa, ennen kuin poistin lakat kynsilta, koska en vaan kestanyt sita etta kasissani on joku outo haju.


Tiedan etta tata ennen Nailboxissa on tullut TBL:n musta creme, joten odotan mielenkiinnolla, josko niita tulisi lahitulevaisuudessa viela joku toinenkin, jotta paasisin kokeilemaan onko kaikissa merkin lakoissa Se. Vahan myos ihmettelen, etta eiko kukaan muu ole tata huomannut, en ainakaan ole blogipostauksista bongannut mainintoja. Omituista..

Onkos teilla koskaan osunut kohdalle vastaavia yllareita?

10 comments:

  1. Ei tuo kyllä munkaan mielestä joulunvihreä ole :D Hajupommejakaan ei oo kovinkaan usein sattunut tulemaan yllärinä kynsille. Joskus toki nenä on ollut vähä herkempi esim. pelkälle pikakuivattajalle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ostin juuri pitkasta aikaa Seche Viten, ja joo, oon ollu flunssassa, mut ainakaan parilla ekalla kaytolla en havainnoinut siitakaan mitaan karya. Mutta taa lakka oli jotain tosi erikoista.. ehka taytyy kokeilla sita viela uudelleen?

      Delete
  2. Kaunis vihreä, tykkäisin! Muttei tosiaan joulunvihreä. Jännä että haisee vaikka on 6-free!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laitoin nyt tonne tekstiinkin vahan lisaselitysta siita hajusta, mulla ei oo kokemusta muista 6-free-lakoista mut olettaisin et niissa ei yleensa olis mitaan hajuhaittoja.

      Delete
  3. Hyh mikä kuvaus tuolle hajulle :D Muakin kyllä häiritsisi mikä vaan haju lakassa, jos jäisi pitkäksi aikaa, joten ymmärrän hyvin. Kynnet on kyllä nätit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, sorry! :D Oli kylla tosi ahdistavaa, kun se haju ei haihtunut pois!

      Delete
  4. Replies
    1. Niinpa, miksi sen taytyy haista, kun muuten ois niin kiva?! :/

      Delete
  5. Aivan ihanan värinen lakka ♡ Harmi, että se haisee pahalle, mä en yhtään siedä haisevia lakkoja :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma en tieda kehtaako tommosta haisulia edes myyda pois? Ehka mun taytyy kokeilla sita viela kerran ja sit paatan mita teen..

      Delete