Pages

Wednesday 6 January 2016

Nailbox - joulukuu 2015

Loppiaishuomenta! Suomesta kotiuduttuani mua odotteli joulukuun Nailbox, joten katsotaanpa mita se oli talla kertaa syonyt.


Siina missa edellinen boksi oli jouluteemainen, tassa on ajatuksena uusi vuosi, tai talvi, tai vahan molemmat.


Pakkauspapujen seasta pilkotti ensisilmayksella taas jotain ihan mielenkiintoista.


Nails Incin Bloomsbury Way on tosiaan ihan talvinen glitterlakka, jossa on vaaleansinisia ja vaaleanpunaisia hexeja, valkoista microglitteria seka valkoista silppua. Rimmelin Marshmellow Heaven on violetti creme. Hassua kun Meeboxissakin oli violetti creme, taa on vahasen tummempi, mutta onks teidan mielesta violetti jotenkin erityisen talvinen vari? No brittien mielesta ainakin nayttaa olevan. Morgan Taylorin Best Ball Gown Ever onkin janna violettiin taittava sininen, jossa on hurjasti shimmeria. Talla voisi saadakin aikaan tosi "jaatavat" kynnet! Morgan Taylor on mulle uusi merkkituttavuus, mika on aina kiva juttu.

Lakkojen lisaksi laatikossa oli Sally Hansenin valkoinen koristelukyna ja Elegant Touchin pinsetit, peukku molemmille! Kaikenkaikkiaan ihan kiva sisalto.

Munhan piti lakata tilaamasta beautyboxeja tana vuonna, mut mitas tuumaatte, koskeeko se myos kynsiboxeja? ; ) Ma nimittain unohdin perua tammikuun Nailboxin, ja Meeboxikin tulee viela tassa kuussa, mut sit taytyy taas tehda paatoksia. :D Onko mielipiteita?

6 comments:

  1. Voi kääksis mikä boksi! Ihan mahtava sisältö tässä :) Mä olen niin katkera edelleen, ettei nää toimita Suomeen. Mäkin haluan oman kynsiboksin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Edelleen, tanne saa muuttaa ihan vapaasti! ;) Bonuksena ei tarvi karsia 30 asteen pakkasista!

      Delete