Pages

Sunday 20 March 2016

Ensimmäiset tuplaleimaukset

Kello on 4 aamuyolla paikallista aikaa, ja naputtelen teille postausta aamuksi, koska nyt tuli NIIN mieluisat kynnet, etta..!

Pari paivaa sitten saapui ensimmainen tilaukseni Hypnotic Polishilta, joka sisalsi kolme Il Etait Un Vernis-merkkista lakkaa seka yhden CbL:n. Ensiksimainituista kynsille paatyi ensimmaisena tummanharmaa holo #justmytype, joka jo itsessaan on aivan tolkuttoman kaunis lakka, ja muutenkin kaikin puolin helppo ja mukava kaveri.


Halusin kuitenkin leimata paalle jotain kivaa, kenties talla kertaa joku kuvio, joka ei peittaisi pohjalakkaa liikaa, kuten mulle usein kay. Ostin askettain kanssaharrastajalta setin Cici & Sisin laattoja, ja sielta loytyikin taas ihan mun nakoinen pylpyrakuvio. Leimauslakaksi valitsin Esmaltes da Kellyn pinkin Rosetan, ja seka lakka etta laatta toimivat aivan moitteetta kirkkaan stamperin kera, mutta ihan hirvean hyvin kuvio ei erottunut tummalta pohjalta. Ensin ajattelin, etta ei se haittaa ja siivosin jo leimausvehkeet pois, mutta sitten mieleeni juolahti, etta tassa voisikin olla hyva sauma kokeilla tuplaleimoja. Toki olemassa oli myos hirvittavan epaonnistumisen mahdollisuus, mutta herra Murphya uhmaten ryhdyin tuumasta toimeen.

Toiset leimat tein Dark Metal Lacqurin hopeisella Tentativella, ja jos nyt ei kiinniteta huomiota siihen, etta leimojen asemointi onnistui joissain kynsissa enemman ja toisissa vahemman, niin pidan naita meikalaisen tekeleiksi erinomaisen onnistuneina!


Mitas tykkaatte? Tykkaatteko? Jos ei viela tullut selvaksi, niin ma tykkaan aivan possuna! : ) Otetaan viela vahan lahikuvaa..



Nyt taytyy kompia sankyyn, koska Unimasa mua jo kovasti kutsuu. Mulla olisi teille kovasti kaikkea muutakin asiaa, mutta en meinaa millaan ehtia istumaan koneelle kirjoittamaan, koska Mini-Me on oppinut ryomimaan, ja liikkuu mittarimatona pitkin kamppaa, ja sehan tarkoittaa kaytannossa samaa. kuin talossa olisi koiranpentu. "Ala pure sita johtoa!" "Ala nuole mun kenkia!" "Mita sulla on suussa?" "Ala revi niita tavaroita/papereita!" ja niin edelleen. Aitini sanoja lainaten, onneks ei tullu kaksoset! :D

Nyt hyvaa yota!



Linkit ovat vain teille avuksi, en hyody niiden klikkaamisesta mitaan.

6 comments:

  1. Aivan ihanat kynnet! Ihana väriyhdistelmä leimojen kanssa, ihan sun näköset :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kiitti Katarooma, kiva etta tykkaat! :)

      Delete
  3. Ymmärrän kyllä tosiaanki miks kirjottelit yöllä, aivan mahtavasti onnistunu ja niin hienot! ♡

    ReplyDelete