Pages

Sunday 13 March 2016

Iki-ihana Rosie Posie

Colors by Llarowella on FB:ssa oma brittifaniryhma, joka sai viime vuonna omat customlakkansa, pinkin Rosie Posien ja violetin Hyacinth Bouquetin. En silloin viela kuulunut ryhmaan, kun lakat julkaistiin, mutta nahtyani jossakin swatchit Rosiesta, tiesin etta mun on saatava se! Kerran jo missasin sen paikallisella kynsikirppiksella, mutta toisella kertaa kavi tuuri, ja sain taman pinkin holoihanuuden omakseni.


Lakka on taattua CBL-laatua, ja kaunis kuin mika. Niin mun varinen, melkein neonpinkki. Juuri sellainen vari, jota kayttaisin loppuelamani, jos saisin kayttaa vain yhta varia. I-ha-na! : )


Sydanleima on peraisin Uber Chicin 7-01-laatasta, ja stamperina toimi talla kertaa Rainbow Connectionin myyma Clear Jelly Stamper, joka on ymmartaakseni sama tuote kuin Picture Polishin stamper, vain ilman logoa. PP:n leimasinta on kehuttu niin maasta taivaaseen, etta kokeilin tata melkein kadet taristen, ja kyllahan se paihitti kaksi muuta omistamaani kirkasta stamperia ihan 100-0. Taydellista jalkea en toki tallakaan saanut aikaan, varsinkin ohuiden viivojen kanssa oli vahan ongelmaa kynteen tarttumisen kanssa, (esim. tuo iso sydan, jossa vakasia ymparilla), ja samoin jotkut pikkusydamista ei meinanneet tarttua ensi yrittamalla, mutta sain korjailtua kuvioita ihan kivasti, joten seuraavaksi voin sitten opetella oikeasti kohdistamaan niita leimoja.

Nailla kynsilla posottelin menemaan viikon verran ihan helposti, geelien paalla kun lakkaukset kestaakin ihan eri lailla kuin luonnonkynsilla, niin eivat ne edes menneet miksikaan, paitsi toisessa peukussa, jota veistin vahingossa kuorimaveitsella. :D Kavin myos yhdessa kynsilakkataivaassa ostoksilla, jossa myyja ihaili kynsiani, jee! Harmillisesti ko. putiikki on kolmen tunnin ajomatkan paassa, joten kovin usein sinne ei paase poikkeamaan, mutta toisaalta pankkitilin kannalta se on ihan hyva juttu..

Kolahtaako Rosie Posie? : )


Linkit ovat vain teille avuksi, en hyody niiden klikkaamisesta mitaan.

2 comments:

  1. Voi mikä ihanuus tämä lakka! Ja nuo leimat sopii sen kanssa kuin nenä päähän <3 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Nena Sofia! Tama on kylla tosi ihana lakka. :)

      Delete