Pages

Saturday 5 March 2016

Jotain tosi holoa

Rainbow Connectionille tuli jokin aika sitten myyntiin Esmaltes da Kellyn holokokoelma, joita on tullut itselle haalittua jo useampi, ja ainakin pari on viela himottelulistalla.. Lakoissa oleva holoefekti on aivan tajuton, ja ne ovat myos yhden kerroksen ihmeita, eli toimivat mainiosti myos leimauslakkoina. Itse hankinkin ne ensisijaisesti leimailutarkoituksiin, mutta tassa yhtena paivana sattui paistamaan aurinko, ja teki mieli lakata kynsille jotain tosi holoa.

Pinkki Roseta paatyi peukkuihin, etusormiin ja pikkurilleihin, ja kultainen Pleiades keskisormiin ja nimettomiin. Mun silmaan Pleiades on kylla lahinna vihrea, ehka voimakas holoefekti hamaa tai jotain?


Sain vihdoin hyppysiini myos kauan odottamani Uber Chicin 7-kokoelman, jota piti tietysti heti paasta koeajamaan, ja valitsin 7-01-laatasta taman kauniin kukkakuvion. Leimauslakan virkaa toimitti Essien Licorice. Jalleen yritin ensin molemmilla kirkkailla stampereilla, alkuperainen CJS ei toiminut lainkaan, ja BPS hyvin heikosti. Lopulta XL-leimasin Born Prettyn pinkilla paalla toimi ihan mukavasti, huomasin vasta paallyslakkaa sutiessani, etta parin kukkasen keskiosat jaivat vahan vajaiksi.


Tykkaan tasta-kin UC:n kuviosta ihan possuna. Yritin ottaa myos makrokuvia, mutta lakkojen voimakas holo sai puhelinparkani lahinna sekoamisen partaalle.

 

Viihdyin nailla muutaman paivan aivan mainiosti. Mitas tykkaatte?

10 comments: