Pages

Friday 11 March 2016

LFBox - maaliskuu 2016

Yritetaanpa uudestaan tata BeautyBoxien lopettelua, tassa siis oikeasti nyt viimeinen kauneuslaatikko tahan talouteen, ei ehka ikuisesti, mutta toistaiseksi. :D


Tan kuun boksissa oli kiva, varikas kuosi. : )


Ensivaikutelma oli, etta jee, onpa paljon tuotteita! : )


* Elle-lehti
* Caudalie Micellar Cleansing Water
* Nuxe Creme Prodigiuse
* Codage Masque Hydratant
* First Aid Beauty Ultra Repair Cream
* Lottie London Shade And Shadow Brush
* Revlon Colorburst Lip Balm
* Emergen-C Energy Release & Immunity Support (2 pussia)

En oo lukenu sita edellistakaan Ellea.. Caudalien misellivesi kiinnostaa kovasti, samoin Codagen kosteuttava naamio, seka First Aid Beautyn tehokosteuttava voide, joka kay kaikkialle paasta varpaisiin. Nuxen kosteusvoide, Lottie Londonin meikkisivellin ja Revlonin huulikyna ei nekaan ole huonoja. Saatan jopa huitaista naamaan nuo vitamiinijuomat! Kaiken kaikkiaan tykkaan tasta boksista tosi paljon. : ) Melkein jo kadun tilauksen lopettamista, mutta jos nyt tosiaan keskittyis kayttamaan pois noita kertyneita tuotteita.

En voinut olla kokeilematta First Aid Beautyn voidetta heti rutikuiville kynsinauhoille, ja ensikokeilun perusteella tykkaan! Tuoksuton voide imeytyi tosi nopeasti, sormet ei jaaneet tahmeiksi tai oljyisiksi, ja kynsinauhat naytti heti paljon paremmilta. Kokeilin myos Revlonin huulikynaa, siis heti kun sain melko kettumaisen sinetin irti. Kyseessa on siis kosteuttava huulivoide, jossa on vahan varia ja kimallusta. Yleensahan ma en kayta koskaan mitaan huulirasvoja tms, mutta voin vannoa, etta kunhan kesa tulee, niin tata tulee varmasti kaytettya! Aivan ihana! Huulilla tuntui hetken ihan pienta kihelmointia, mutta se oli oikeasti tosi pienta, ja huulet ei jaaneet yhtaan rasvaisen nakoisiksi tai tuntuisiksi, ne tuntuivat vain tosi pehmeilta. Tata voi kayttaa myos poskille!

Tata boksia on viela saatavilla Look Fantasticilla, jos kiinnostuitte. : ) Mitas tykkaatte?


Linkit ovat vain teille avuksi, en hyody niiden klikkaamisesta mitaan.

2 comments:

  1. Replies
    1. Oli kylla kiva boksi, vahan harmittaa, etta nyt ne on loppu. ; )

      Delete