Pages

Sunday 27 March 2016

Mukavaa pässiäistä!

Tana vuonna ma jotenkin innostuin tekemaan paasiaiskynsia ihan urakalla. Alkusysayksena toimi tan kuun Meebox, jota nyt en viela oo ehtinyt teille esittelemaan, mutta siina saapui kolme sopoa, kevaista lakkaa, jotka ma halusin yhdistaa samaan lakkaukseen. Ensin lahdin tekemaan liukuvaria vahan tolleen vinottain, ylimpana persikkainen Color Clubin Hot-Hot-Hot Pants, keskella Cuccion vaaleansininen Under A Blue Moon ja alinna vaaleanvihrea Lauren B:n My Private Cabana. Paasiaisaiheinen leima on Moyran Celebration-laatasta. Meinasin jo myyda pois mokomat Moyrat kun en saanut niita pelittamaan millaan, mutta apuun saapui Uber Chicin kirkas XL-stamper, joka ainakin tan kuvion kanssa toimi aika kivasti, joten laatat saivat jatkoaikaa siihen asti, etta ehdin testailla stamperia vahan enemman.


En kuitenkaan oikein tykannyt tosta liukuvarista, joten heti seuraavana paivana poistin ne ja paatin tehda pitkasta aikaa skittlen. Otin samat kolme lakkaa ja lisaksi pinkin OPIn Hello Kitty-lakan Look At My Bow!, seka vaaleanvioletin China Glazen Lotus Begin'in, lakkasin kynnet eri vareilla ja sitten ryhdyin taas leimaamaan. Laattalaatikon katkoista loytyi paasiaisaiheinen Nailwaysin laatta, josta valitsin pilkullisen paasiaismunan, jonka sitten leimasin ensin GOSHin Holographic Herolla, sitten MoYoun jollakin pinkilla, ja lopuksi Essien Licoricella.


Skittlekaan ei lopulta oikein iskenyt, joten paadyin tekemaan viela kolmannetkin paasiaiskynnet. Talla kertaa lakkasin ensin pohjat Holographic Herolla, ja leima loytyi talla kertaa Cici & Sisin laatasta numero 12. Kerrankin viitsin jopa etukateen hieman testailla ideaani Ubermatolle ennen toteutusta, halusin nimittain kokeilla miten OPIn Color Paintsit toimisivat leimauksessa, ja yllattaen ne pelittikin aika kivasti!


Alkaa noita kirkkaita stampereita tosiaan kertya, tilasin UC:n XL-version ihan Amerikoista asti, koska se ei tullut She Sells Seashellsille myyntiin. Tamahan on siita erikoinen tapaus, etta myynnissa on pelkka leimasintyyny, ja netissa onkin nakynyt erilaisia pidikeviritelmia, mita sille on keksitty. Itse en ole viela loytanyt mitaan sopivaa, mutta pelkan tyynynkin kanssa leimaaminen kylla onnistuu.

Meikalainen lahtee tasta nyt marinoimaan paasiaislammasta. Mita te syotte paasiaisena? Me syodaan tosiaan lammasta, lisaksi oon tehnyt itelleni pienen pashan, jota meilla syotiin aina kotona, kun olin pieni. Ei puutu kuin Mignon-munat, jotka on ihan parhaita ikina! Toivon etta tatini muistaa tuoda mulle muutaman, kun tulee kohta kaymaan. ; ) Mammia ei ole yhtaan ikava. Tykkaattekste? Entas kynsista?

4 comments:

  1. Kivoja nää kaikki! Tykkäsin kovasti tosta liukuväristä kyllä ja nää vikat on kans ihanat, eli eka ja kolmas on mun lempparit, vaikka ei tokassakaan mitään vikaa oo! :) Mä koklailin uutenavuotena kanssa Color Paintseilla leimailua ja olin samoin positiivisesti yllättynyt, kuinka kivasti ne toimikaan siinä hommassa! :)

    ReplyDelete