Pages

Wednesday 30 March 2016

Nailbox - maaliskuu 2016

Tuttuun tapaan tsekataan nyt saman tien myos taman kuun Nailbox.


Boksin teemana oli paasiainen.


Laatikosta paljastui paketillinen pastellisia, pilkullisia tekokynsia, Nails Incin kynsilakanpoistopurkki, MoYoun leimauslakka, jonka nimesta ei ole tietoa, vihrea Invoguen satiinilakka Emerald Dust ja Eye Candy Londonin vaaleanvioletti Naughty But Nice.


Taa oli kylla pettymys. Mun mielesta ainoa paasiaiseen viittaava asia on noi tekokynnet, joille ei tule kayttoa tallakaan kertaa. MoYoun lakka toimi leimauksessa joten se on ihan jepa, ja kynsilakkapurkille on myos tarvetta. Invogue ja Eye Candy on halpismerkkeja jotka ei oikein napostele, Invoguen lakat maksaa noin markan esim. Fragrance Directilla, ja Eye Candyn edellinenkaan lakka ei hirveasti laadullaan vakuuttanut.


Tuo MoYou on oikeasti pinkimpi, mutta se ei suostunut nayttaytymaan kuvassa oikean varisena. Pullossa lukee MNP001, mutta ei tosiaan mitaan tietoa lakan nimesta. Nettisivun perusteella sanoisin etta Rock Night, mutta saattaa olla myos XOXO.

Tama boksi oli monelle muullekin pettymys ja tiedan monien peruneen Nailbox-tilauksensa. Itsekin harkitsen sita vahvasti, jos ei taso ala nousta. Viidesta tuotteesta vain kaksi jaa itselle kayttoon. Vahan nihkeaa kun boksissa voisi olla esim. OPIa, China Glazea ja CND:ta, niin onkin kaksi ihan halpismerkkia ja yksi leimauslakka, joka ei sekaan ole kallis, ja sitten jotain muovisia tekokynsia, kuka niita haluaa?

Mitas te ootte mielta tasta setista?

6 comments:

  1. Hmm...no on kyllä todettava että en tilaisi :D mulla on MYL Rock Night ja se on kyllä hyvä leimauslakka, erottuu mustan päällä. Kyllä se näyttää pullokuvassa samalta, swatch-tikussa liian punaiselta. Vihreä lakka on ainut hieno ja kynsilakanpoistoaine tarpeellinen. Loput vähän...njääh :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo tikkukuvan varit on kylla ihan pehvallaan. Voisitko sa tsekata mika koodi sun Rock Night-pullossa on?

      Delete
  2. Mä olen niin helppo näiden vihreiden kanssa, rakastuin meinaan heti tuohon Invoguen lakkaan! :D

    Ja hei, multa löytyy myös MoYou Londonin Rock Night, ja sen pohjassa lukee MN031. Oiskohan tuo sitten XOXO? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kuule saat ton Invoguen jos haluat. :D

      Ai ei ole siis Rock Night, joku epaili et toi ei oliskaan leimauslakka ollenkaan, mut kylla ma silla leimasin ihan sujuvasti..

      Delete
  3. Ei vakuuta.. Mutta nuo tekokynnet on musta kyllä tosi hauskat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne ois viela hauskemmat, jos ne ei ois ihan minikokoiset..

      Delete