Pages

Tuesday 3 May 2016

Nailbox - huhtikuu 2016

Moikkamoi, ja jalleen kerran pahoittelut blogihiljaisuudesta! Kiiretta pukkaa, ja kuukausikin ehti jo vaihtumaan, joten pikainen kurkkaus huhtikuun Nailboxiin!


Boksin teemana oli Nailboxin 1-vuotissynttarit.


Ensivilkaisu boksiin..


Invoguen Sugar Daddy on pinkki creme. Bourjois'n Bleu Asphalte on violettiin taittava tummanharmaa creme. Ciaten London Baby on mustapohjainen hologlitterpommi. Nail Apothecaryn Nail Quencher on kosteuttava hoitolakka. Elegant Touchilta hopean ja kullanvarisia kynsikoristeita.

En nyt hirveasti innostunut tasta boksista. Invogue on tusinasavy, eika naa halpislakat oikein napostele. Bourjois on ihan ok, ei mikaan erityista innostusta aiheuttava tapaus. Ciatessa on vahan sentaan yritysta teemaa ajatellen. Hoitolakka voi tulla kayttoon jos jossain vaiheessa luovun geeleista. Kynsikoristeet on ihan kivat.

Tasta synttariboksista olis voinut saada niin paljon kivemman! Tuntuu, etta Nailboxien taso menee alaspain kuin lehman hanta. Lopetinkin tilauksen talla eraa tahan. Katsotaan, jos nayttaa jossain vaiheessa tulevan jotain ryhtiliiketta, niin sitten voi miettia uudelleen. Nyt kuitenkin Meebox vie pelia 6-0.

Mitas te ootte mielta?

2 comments:

  1. En tilaisi tämän perusteella. Synttäriboxin luulisi olvan jotain tosi spessua ja ihanaa eikä tämä nyt valitettavasti ole :) ainut vähän kiinnostava on Ciate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taa oli kylla pettymys isolla P:lla. :/

      Delete