Pages

Friday, 29 July 2016

Meebox - heinäkuu 2016

Se ois taas kuun loppu ja Meeboxin aika! Tan kuun teema oli Rio, josta tuli ainakin itselle ekana mieleen varikas karnevaalimeininki, ja tietysti myos lahestyvat olympialaiset.


Paallimmaisena boksissa oli Deco It-merkkisia kynsitarroja.


Lisaksi boksista paljastui Tweexy-kynsilakkapidikeasia seka Morgan Taylorin vihrea Later Alligator, Models Ownin neonkeltainen Luis Lemon seka Trust Fund Beautyn sininen Denim With Diamonds.


Ensivaikutelma oli valitettavasti vahan 'meh'. Tan aiheen kanssa olis voinut todella revitella, mutta kylla tassa on menty aika matalan aidan yli. Kynsitarrat jaa hyvin suurella todennakoisyydella kayttamatta. Tweexy-tyyppisiin totteroihin mut on tagatty Facebookissa lukemattomat kerrat, mutta kenen mielesta toi oikeasti voi toimia? Mulla ei oo tapana kaadella lakkapulloja ympariinsa, mutta jos se ois jotenkin kiinnitetty mun kateen, niin varmasti kippaisin avonaisen pullon ylosalaisin alta aikayksikon! En uskalla edes kokeilla.

Morgan Taylorin lakka on vahan tylsa, tosin tikutuksen perusteella ihan hyvalaatuisen ja pigmenttisen oloinen. Models Own vaatinee valkoisen lakan alleen, mutta se on tietty ihan pirtsakan varinen ja sopii teemaan. Trust Fund Beauty on jalleen kerran uusi merkkituttavuus, ja se on kylla kauniin savyinen sininen, mutta koostumukseltaan vahan lirua.


Ma yleensa aina sanon, etta Meebox ei peta, mutta taa oli kylla aika valju esitys, vai oonko ma vaan liian vaativa? Ehka se johtuukin vaan siita, etta lakkojen varimaailma, vihrea, keltainen ja sininen, ei ole ihan mun suosikkivareja? Mita te ootte mielta?

4 comments:

 1. Mä oon myös ihmetellyt noita pullonpidikkeitä, mulla kaatuisi myös tuollainen kädessä varmasti heti. En olisi mäkään tykännyt tästä boksista hirvittävästi.

  ReplyDelete
 2. Ihan kivan värisiä lakkoja. Mutta en tiedä tykkäisinkö jos itselle tulisi :) ja tuo pidike sekä tarrat on vähän turhakkeita..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ei ihan kaikista kiinnostavin boksi ollut tama.

   Delete