Pages

Friday 18 November 2016

BPS:n lateksilärpäkkeet testissä

Tilasin taannoin Born Pretty Storesta kaikenlaisen muun salpakkeen mukana muutaman arkillisen valmiiksi muotoiltuja, lateksisia larpakkeita, jotka on tarkoitus asetella suojaamaan kynsinauhoja ja sormenpaita lakkasotkuilta esim. leimatessa tai liukuvaria tehdessa. Vastaavanlaisia larpakkeita oli joku bloggaajakollega kokeillut aikaisemmin, eika tulokset olleet kovin vakuuttavat, joten nama saivat odotella aika pitkaan, ennen kuin yhtena paivana paatin kokeilla, etta mitenkahan nama halpisversiot nyt sitten mahtavat toimia.


Larpakkeiden asettelu oli suht helppoa, kaytin apuna pinsetteja ja asettelin ne ensin keskikohdastaan kynnen tyveen, ja sen jalkeen ihan sormin venyttelemalla ja painelemalla sai hyvin laitettua larpakkeen haarat kynnen ymparille, ja niita pystyi hyvin myos korjeilemaan ja asettelemaan uudelleen tarvittaessa. Ainoastaan peukuissa haarat eivat ylettaneet ihan sormenpaan yli, mutta se nyt ei ole hirvean suuri ongelma, harvemmin sinne ainakaan ihan kamalaa sotkua tulee.

Kun larpakkeet oli paikoillaan, aloin leimaushommiin Born Prettyn mustalla leimauslakalla, jonka tiesin karvaasta kokemuksesta tarrautuvan ihoon kuin tauti.


Vierekkaisten sormien larpakkeet eivat takertuneet toisiinsa, kuten esimerkiksi nestemaisen lateksin kanssa helposti kay. Kun kaikki kynnet oli leimattu, larpakkeet irtosivat iholta aivan vaivattomasti ja veivat leimaussotkut mennessaan.


Lopputulos, kynsinauhoille ei tullut yhtaan sotkua! Jee! : ) Omasta puolestani voin siis suositella naita lateksilarpakkeita, ainakin ensimmaisen kokeilun perusteella nama toimivat oikein mainiosti. Taytyy seuraavan kerran kokeilla liukuvarin kanssa.


Born Pretty Storelta 10% alennusta normaalihintaisista tuotteista koodilla RUSX31. Lateksilarpakkeet ostettu ihan omalla rahalla.

3 comments:

  1. Täytyy laittaa muistiin nää lärpäkkeet, en nimittäin tykkää lateksista, kun se jää epämiellyttävästi kynsien ja ihon väliin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo naa on kylla kokeilemisen arvoisia! :)

      Delete