Pages

Wednesday 9 November 2016

Holokuningattaren hevoset

Elokuussa kavin Suomessa juhlistamassa tyttaren 1-vuotissynttareita, ja tokihan Suomen-reissuun kuuluu myos visiitti jos toinenkin Cesars Shopiin. Ma viihdyn Kynsilakkataivaassa Sadun kanssa rupatellen aina tuntikausia, ja tallakin kerralla mut piti melkein vakisin kammeta pihalle. ; ) Mutta kylla vaan ihan koko maailmankaan mittakaavassa ei ole montaa paikkaa, jossa paasisi hipeloimaan mm. indielakkoja ihan livena, ja senkin takia Cesarsilla on aina kiva paasta kaymaan ja nakemaan milta ne lakat nayttaakaan oikeasti, eika vaan kuvissa.

Ilman ostoksia en tietenkaan poistunut paikalta, ja mukaan tarttui mm. F.U.N. Lacquerin Holo Queen (H), josta jahkailin pienen ikuisuuden, etta voinko ottaa seka holottoman etta holoversion, ja jos en, niin kumman valitsen.. Lopulta paadyin siis hololliseen versioon. Mukaan tarttui luonnollisesti myos Creative Shopin leimauslaatta numero 17, koska hepat, haloo! Ja nama kaksi sitten paatyivat myos yhdessa kynsille.


Kuten nakyy, niin kynsien mallikin muuttui ennen reissua, vaikka tykkaan teravammasta mallista, niin mulle se vaan on vahan hasardi, ja arvelin, etta reissussa talttamalli olisi vahan turvallisempi. Ja arvatkaa hei oliko noloa treffata Cesarsilla myos Sissi, ja mulla oli jotkut maailman rajahtaneimmat viikon-pari vanhat lakat kynsilla! Vahanko teki mieli vajota maan alle, kun Sissi ystavallisesti tiedusteli, etta mika lakka mahtoi olla kyseessa.. Joten todellakin piti saada kynsille jotain uutta ja HETI. Ja kylla, mulla oli reissussa mukana leimauslakat ja pelit ja vehkeet.. :D


Holo Queen (H) on oikein kiva kimallepommi, ja Creative Shopin laatta toimi kuin junan vessa, leimailu sujui helposti ja mukavasti. Uusien laattojen kokeilu on aina vahan jannaa, ja taman heppalaatan kanssa todellakin halusin tulla toimeen. Onneksi ei tarvinnut pettya!

Mitas tykkaatte?



Linkit ovat vain teille avuksi, en hyody niiden klikkailusta mitaan.

6 comments:

  1. Ainakin on kimallusta :D Iihanat :)

    ReplyDelete
  2. On kyllä hienot kimallukset! Täälläkin on tällä hetkellä lakkaukset jo siinä kunnossa etteivät oikein päivänvaloa kestä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Sole! : ) Kiva kuulla ettei muillakaan ihan aina oo kynnet tip-top. ; )

      Delete