Pages

Saturday 12 November 2016

Maailman sopoimmat leimat!

Jatketaan viela Suomi-reissun jalkipuintia. Ette kai kuvitelleet, etta poistuin Cesarsilta vain yhden lakan ja leimauslaatan kanssa? No en todellakaan! :D

Picture Polish on yksi lemppari-indiemerkeistani, ja kun niitakin kerran paasee livena hypistelemaan, niin muahan ei meinaa saada hyllyn edesta millaan pois. Kauhean pahkailyn jalkeen paadyin kotiuttamaan pirtsakan varisen kaksikon Spring ja Salt Water, ja kotiin paastya totesin, etta nehan voisi nayttaa ihan kivalta yhdessa kynsillakin.


Toinen Creative Shopin laatta, joka oli IHAN PAKKO saada, oli numero 26, koska siina oli aivan ylisopo yksisarviskuvio! Ja sehan sopi aivan mainiosti yhteen sopon varisten lakkojen kanssa. Nailla kynsilla sitten juhlittiin myos niita tyttaren 1-vuotissynttareita, mikas sen sopompaa! : )

Etusormen leima kohdistui vahan hassusti, mutta ei anneta sen hairita. Tykkasin naista kynsista niin paljon, etta tein aivan tasmalleen saman lakkauksen myohemmin toisenkin kerran, ja sita ei kuulkaa tapahdu ikina!


Mullahan on kotona nykyaan ihan oma kynsihuone, ja siellakin yksisarvisteema jyllaa aika vahvasti, joten taa saattaa olla ihan mun kaikkien aikojen lempparileima ikinakoskaanmilloinkaan.

Kolahtaako yksisarviset? : )



Linkit ovat vain teille avuksi, en hyody niiden klikkailusta mitaan.

10 comments:

  1. No on kyllä söpöimmät ikinä! :D

    ReplyDelete
  2. On tosi nätit ja leima on söpö! Oispa kiva nähdä sun yksisarvis-huone! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Sole, taytyypa katsoa jos jotain postausta sais aikaan yksisarvishuoneestakin, jos/kun ikuisuusprojekti valmistuu! :)

      Delete
  3. Yksisarvisteema on ihan jees, mutta sitäkin enempi tykkään lakkavärien kombosta. Toimii! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti E-S, noi lakat on kylla ihan supersopot! :)

      Delete