Pages

Tuesday 15 November 2016

Oumaigaad mika holo!

Kolmas kerta toden sanoo, eli vielakin jatketaan Suomi-reissun merkeissa.

Mun Cesarsin-vierailuni aikaan NCLAn lakat olivat juuri askettain saapuneet valikoimiin. Ihan tarkkaan ottaen ma kavin Cesarsilla kahdesti, toisen kerran viela lahtopaivan aamuna, ja koska ekalla visiitilla en tajunnut tarttua tilaisuuteen, niin tokalla kerralla olikin kaynyt kato, ja hololakoista suurin osa oli paassyt loppumaan! Paria varia oli viela jaljella, ja valitsin niista sitten Iridescent Dreamsin, joka on punertavan violetti holo. Ja kun sanon holo, niin uskokaa pois, naissa on aivan mieleton holoefekti! 


Kynnet on naissa kuvissa taas lyhentyneet, ja naiden jalkeen otinkin geelit sitten kokonaan pois, koska niita ei koulussa saa pitaa.

Vietin ensin muutaman paivan ihan pelkkaa lakkaa ihaillen, kunnes laitoin leimat paalle. Ruusukuvio on peraisin Uber Chicin 1-02-laatasta, ja mulla oli vahan hankaluuksia noiden ohuiden viivojen kanssa, mutta onneksi livena niita ei huomannut, ellei nyt ihan lahietaisyydelta tiiraillut, joten jaksoin olla naiden kanssa viela jokusen paivan.


Leimauslakkana toimi Born Prettyn musta, joka on ihan tosi pigmenttista, ja nain ollen tarttuu myos kynsinauhoihin kuin sanonko mika.. Mutta mullapa olikin tassa apuna yksi hieno keksinto, jonka esittelen teille ensi kerralla! : )

Loytyykos teilta jo NCLAn holoja?



Linkit ovat vain teille avuksi, en hyody niiden klikkailusta mitaan.

4 comments: