Pages

Friday 16 December 2016

Luukut 14.-16.

Huomenta! Joulukiiretta pukkaa, joten katsastetaanpa taas kolmen luukun sisallot yhdella iskulla. : )


14. paiva eli keskiviikko

Essencen kalenterista loytyi tanaan arkki ranskistarroja. Ihan hyva apuvaline sinallaan, mutta mulla on tallaisia jo aivan tuhottomasti ennestaankin, enka edes ikina tee ranskiksia. :D

MURin luukusta loytyi tanaan sentaan tuote, piste siita. ; ) Laitoin muuten pienen sahkopostin siita eilisesta luukusta menemaan, saapa nahda mita vastaavat. :D Tanaan siis luukussa oli luomivarinappi nimeltaan New Tral Red. Jannan varinen, tuollainen punaruskea. En tieda uskallanko kokeilla, vai nayttaako sita vaan silta kuin olisi silmatulehdus..

LookFantsun luukku viimeisena, ja sielta loyti Originsin GinZing Energy-boosting moisturizer. Lisaenergiaa oonkin vahan vailla, ja taa tuoksuukin ihanalle. : )


15. paiva eli torstai

Mulle on nakojaan kehittynyt ihan tavaksi avata luukut samassa jarjestyksessa, Essence - MUR - LookFantastic. 

Essencen luukusta paljastui viisi pienta luomivariapplikaattoria. En ala nailla mitaan luomivareja levittelemaan, mutta kynsijutuissa naa on katevia!

MURin kalenterista loytyi tanaan pyorea taskupeili. Plaah.

LookFantsun luukkua avatessa katoin ekana, etta onpa kivan nakoinen kynsilakka, mutta eipas ollutkaan, vaan Nuxen Huile Prodigiuse Or kuivaoljy, joka kay naamalle, kropalle ja hiuksille. Tuoksuu mukavalle ja jattaa jalkeensa kultaista kimmellysta.


16. paiva eli perjantai

Tanaan Essencen kalenterista loytyi mintunvihrea kynsilakkaPlay With My Mint. Kiva savy, mutta harmi etta tamakin mulla on jo ennestaan.

MURin luukusta loytyi Baked Highlighter, mitaan savyn nimea talle ei ole annettu. Mulla alkaa olla ehka riittavasti highlightereita vaikka loppuelamaksi! :D

LookFantsusta puolestaan paljastui Pürmineralsin Impact+-ripsivari. En ole tammoisesta merkista kuullutkaan, joten kokeilen mielenkiinnolla. : )


LookFantsu vei kylla ykkossijan joka paiva ihan selvasti, vai mita?

2 comments:

  1. Tuon on varmasti kaikki arvanneet aluksi kynsilakaksi, niin mäkin tein! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No kylla, kaikki on tainneet sanoa samaa. :D

      Delete