Pages

Monday, 16 November 2015

Aina ei mee niinku Strömsössä..

Tassa tulee sellainen lakkaus, jossa suunnilleen kaikki meni pieleen.

Aloitetaan itse lakasta, joka on Freckles Polishin Reign Supreme, tummanharmaa holo. Heti ekalla sudinvedolla tuli sellanen "voi helv.." -fiilis, kun lakka oli ihan lirua ja vaati nelja kerrosta tayteen peittavyyteen. Nelja! Ehka kolmellakin olisi parjannyt, kun paalle tuli kuitenkin koristelut, eli - yllatys, yllatys - leimat.

Kuvio on jalleen Uber Chicin 1-02-laatasta, ja kuten kuvasta nakyy, niin kohdistaminen ei onnistunut edes melkein, ei sinne painkaan! Osittain syytan tasta kylla uutta stamperia, tilasin Born Prettylta tosi lollon jumbostamperin ja ehka ihan ekaksi kokeiluksi olisi kannattanut valita vahan vahemman vaativa kuvio.. Leimauslakkana Barry M Silver Foil, jos silla nyt tassa tapauksessa on mitaan merkitysta..


No entas sitten naa kuvat? Jos joskus mietitte, etta voikohan kynsikuvia ottaa samalla, kun vauva roikkuu kantoliinassa, niin ei voi, tai ainakaan jos se on hereilla. Mika neronleimaus! Tyyppi hytkyi innoissaan liinassa ja niskat nyrjahtamaisillaan yritti tsiigailla, etta mita se mutsi oikein duunaa. Nama kuvat ovat vahiten tarahtaneet, tosin ehka tassa tapauksessa olisikin kannattanut valita ne kaikkein tarahtaneimmat, nama kun eivat tosiaan ole mitaan nattia katsottavaa.


Toisaalta kun koko lakkaus on muutenkin ihan suolesta, niin mitapa niilla kuvilla valia. Poistoon lahtivat he heti seuraavan tilaisuuden tullen.

Kaksi kysymysta tahan liittyen:
1) Kiinnostaako ketaan nahda tammoisia epaonnistuneita yritelmia, vai annanko asetonin laulaa kaikessa hiljaisuudessa?
2) Kiinnostaako ketaan ihan perusswatchit Frecklesin ja muiden brittimerkkien lakoista? Vaikken ma nyt mikaan varsinainen swatchailija muuten olekaan, niin noita teille vahemman tuttuja merkkeja voisin yrittaa esitella vahan paremmin.

8 comments:

 1. Minusta näyttää aivan sieviltä, joten sikäli julkaise ihmeessä mielestäsi epäonnistuneitakin lakkauksia! Monesti epäonnistuminen lakatessa vaikuttaa omaan suhtautumiseen lopputulokseen - oon huomannu; joskus se toki näkyy myös kynsissä, mutta aina ei.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, varmasti materiaalia tahan fail-osastoon riittaa jatkossakin. ;)

   Delete
 2. Nää ei ees oo pahat. :) Leimat on nätit ja lakkaus kans vaikkei kohdistunu nii hyvin. Että pistä vaa failauksetki tänne, kiva tietää ettei muutkaan oo täydellisiä lakkaajia. :D Ja mielellään myös swatch kuvia juu. :3

  ReplyDelete
 3. Näähän on kivat. :) Jos et olis kertonu, et leimat on vinksallaan, en olis sitä välttämättä edes huomannut (tai tajunnut, että ei ollut tarkotuksella eri kohdassa).
  Swatchit kiinnostaa aina, joten laita vaan niitäkin. :)

  ReplyDelete
 4. Siis mun mielestä nää on kyllä oikein nätit lakkaukset, ei lainkaan huonot! Mulla ei synny noin nättiä leimaa vaikka koko päivän yrittäisin :P Ja swatchit kyllä kiinnostaisi kovastikin :)

  ReplyDelete