Pages

Tuesday 24 November 2015

Petteri Punakuono

Taman lakkauksen paaosaa esittaa Starrilyn viimevuotiseen Reindeer-kokoelmaan kuuluva Rudolph, upea oranssi glitterpommi, joka kotiutui fb-kynsikirppikselta tovi sitten. Taytyy sanoa, etten yleensa ole ollenkaan oranssien lakkojen ystava, mutta taa on oikeasti ihan tolkuttoman kaunis lakka!

Lakka on paksua, mutta ei liian vaikeaa levittaa ja se on todellakin aivan taynna erikokoista glitteria, kahdella kerroksella saa kynnet peittoon. Laitoin paalle kaksi kerrosta paallyslakkaa, jolla lakka ei taysin viela tasoittunut, mutta tietysti paalle tulisi viela koristelut.


Vinyl Quickiesin tilaukseen oli alun perin syyna squiggle-vinyylit, jotka olin bongannut iki-idolini sinneyn kynsilta. Paatin kayttaa niita nyt Rudolphin kanssa, ja paritin sen jalleen uskollisen kumppanini Liquid Vinylin kanssa.

Kaytin samaa taktiikkaa kuin aikaisemmin kolmiovinyylien kanssa, ja kaytin seka itse vinyyleja etta niiden "kehyksia" koristeluun. Vahan tarttumisongelmaa oli naissakin kylla, mutta summa summarum, lopputulos miellytti omaa silmaa aivan jarjettoman paljon. En siis ehka ikina ole mihinkaan kynsiin ollut niin tyytyvainen kuin naihin!


Otin naista aivan naurettavan maara kuvia yrittaessani saada vangittua Rudolphin hienouden, mutta eihan se nyt tietenkaan onnistunut niinkuin olisin halunnut. Istuin tuijottelemassa kynsiani jatkuvasti ja leuhotin niista jopa miehelle, jota en yleensa tee koskaan! En voi kasittaa miten voinkin ihastua nain paljon oranssiin lakkaan, ja miten sinallaan niin simppelisti koristellut kynnet voikin olla nain mieluisat.


Hassua kylla, tasta lakasta loytyi netista tosi vahan swatcheja, miksei kaikki ihmiset hehkuta tata suut vaahdoten? Starrilyn sivuilta tata ei enaa loytynyt, mutta pari muuta porolakkaa siella viela on, ja jos ne on yhtaan niin hienoja kuin tama, niin voisin kotiuttaa ne riemumielin. Katsellaan.. ;)

4 comments:

  1. Mä mietinkin, että miksi mulla soi Petteri Punakuono päässä, vaikka en ole joululauluja kuunnellut. Hah! Syyllinen löytyi täältä! Mä en kestäääääää! Ei sillä, että nätti lakka, mutta kun....

    ReplyDelete