Pages

Tuesday, 1 December 2015

Joulukalenterin 1. luukku

No niin, heti ekana paivana meni vahan myohaan luukkujen avaaminen, mutta taalta tulee..!Makeup Revolutionin kalenterista tuli joulunpunainen cremelakka, valitettavasti talla ei ole nimea. Essencen kalenterista myoskin kynsilakka, tosi tumma vihrea nimelta Kiss Under The Mistletoe. Ja viimeisena, vaan ei vahaisimpana, Lookfantasticin kalenterista paljastui Moroccanoilin hiusoljy, vanha tuttu tuote, josta tykkaan kovasti! :)

Mitas tykkaatte? : )

8 comments:

 1. Aikas jännä juttu, että mulla oli Esssencen kalenterissa Berry-tale lakka (tumma liila shimmer). Ihanaa, ettei nää ole kaikki samanlaisia :). MUR:n lakka oli ihan se sama ja lakkaisn sille jo tikunkin. Koostumus oli enemmän crellyä kuin cremeä. Tuo öljy oli kiva eka luukku!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mustakin on kiva ettei kaikilla olekaan samat tuotteet Essencen kalenterissa, saa nahda onko ne vaan eri jarjestyksessa vai oikeasti ihan erilaisia. :)

   Delete
 2. Hyvä saalis ekalle päivälle ja toi öljy on ihanaa =)

  ReplyDelete
 3. Jep, jep, täältä löytyy MUR-kalenteri ja avaan sen aina ennen kuin luen muitten kalenterihommia ettei tuu spoilauksen vaaraa kun on niin jännää avata luukkuja :) Sama lakka tuli mullekkin MUR:sta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu se on kylla tarkeaa avata oma kalenteri ensin! :)

   Delete
 4. Mulle tuli tuo sama lakka Essencen kalenterista. :) Kaveri pääs vitsailee, etten pääse millään eroon vihreästä kun tässä oon tukasta yrittäny vihreää väriä poistaa jo monta päivää. :-D

  ReplyDelete