Pages

Wednesday, 2 December 2015

Joulukalenterin 2. luukku & LFBox - joulukuu 2015


Huomenta mussukat! Katsotaanpa ihan ekaksi mita kalentereista tanaan paljastui.


Essencelta nude Sweet Caramel Sweets. Eilenhan paljastui, etta Essencen kalenterista on tullut eri ihmisille eri lakkoja, tosi kiva idea minusta, ettei kaikki olekaan samoja, tai ainakaan samassa jarjestyksessa! : ) Makeup Revolutionilta tuli nude/vaaleanruskea huulipuna. Tama oli tosi hankala saada ulos kolosestaan, ja muutenkin nuo MURin luukut on vahan hassut, kun niissa ei ole mitaan saranakohtaa, vaan ne irtoaa kokonaan, ja niiden avaaminen vaatii lievaa vakivaltaa. Lookfantasticin kalenterista tuli Lord & Berryn ihanan kimaltava huulikiilto, ja kokeilinkin tata saman tien, kun tassa teen samalla lahtoa taas Tosi Isolle Kylalle eli Lontooseen. Tassa on kiva makea tuoksu, ja kimallus sopii hyvin pikkujoulukauteen! : )

Lakka ja huulikiilto on tosi jees, tosta huulipunasta en oo ihan varma.. Mitas te ootte mielta?


Vika Lookfantasticin boksi tuli jo marraskuun vikoina paivina, mutta halusin odottaa muutaman paivan ja esitella sen joulukuun puolella. Taa on myos vika "special edition"-boksi, kasittaakseni naiden konsepti on muuttumassa ensi vuoden puolella.


Boksista loytyi seuraavat tuotteet:

* Eve Lom Morning Time Cleanser
* Lord & Berry Pailette Glitter Eye Pencil
* Wetbrush Squirt hiusharja
* Codage No3 Radiance & Energy Serum
* Eylure Exaggerate irtoripset
* Molton Brown Japanese Orange Body Wash


Mulla oli jotenkin tata boksia kohtaan tosi kovat odotukset, ja pakko myontaa, etta olin hiukan pettynyt. Seerumi ja Eve Lomin putsari on kivat ja glitterinen rajauskynakin kivempi kuin ihan perusmusta, joita naista bokseista on kertynyt noin sata. Ripset on tosi overit, tuskin tulee kaytettya. Harja mulla on jo ennestaan, jostain boksista tullut sekin, ja suihkugeelejakin on kaapit taynna.

Taa oli tosiaan viimeinen boksi tata laatua, odotellaan viela Birchboxin saapumista, ja sitten ne ois siina. Saa nahda tuleeko vieroitusoireita. Miltas taa teista vaikutti?

6 comments:

 1. Tuo MUR:n huulipuna on mun silmään dupe The One -punalle, joka multa jo löytyy. Tylsää, kun näihin ei ole laitettu nimiä mukaan. Pelkäsin jo, että Essencen lakka (mulle tuli siis tänään do you hear the jingle bells) olisi täysi dupe Go Boldille, mutta se olikin onneksi pronssisempi. Ja olen samaa mieltä tuosta MUR:n kalenterin ärsyttävyydestä. Mun kynsillä ei ole mitään asiaa tuonne kaivelemaan, joten joudun repimään tuotteet kalenterista kynsinauhatyöntimellä, joka taas tekee pulloihin naarmuja. Tämän nillityksen päätteeksi voisin sanoa, että Essencen lakka oli aivan mielettömän hyvä ylläri, koska Go Bold on yksi mun suosikkeja :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu nimet olis kylla kivat! Multa ei tuon varista punaa oo loytynyt sitten teinivuosien, en tieda viitsinko kokeilla vai laitanko suosiolla eteenpain.. Tosin naarmuja on tassakin kin kaivoin sen autonavaimella ulos.. Kiva etta sait mieluisan lakan! :)

   Delete
 2. Kivoja juttuja kalentereista paljastui =)
  Muuten tulossa uusia pääkallo koruja kunhan loput tarvikkeet kotiutuu jos sit kiinnostaa =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Naa kalenterit on kylla ihan huippuja! :) Kiva tietaa, laitapa kuvia kun oot saanu tehtya.

   Delete
 3. Oisitpa nähnyt mut aamulla takomassa MUR-kalenteria :D Jösses, joku työkaluhan siinä ois pitänyt tulla ennen ekan luukun avaamista :D

  ReplyDelete