Pages

Thursday 19 May 2016

Kimalluskynnet ja kuulumisia

Vissiin pitais piirtaa taas rastia seinaan, kun ehdin hetken istumaan ja napyttelemaan teille postauksen!

Taalla meilla on ollut oikein mukavan lamminta ja aurinkoista (paitsi juuri tanaan), ja sen myota tekee koko ajan kovasti mieli lakata kynnet hololakoilla. Tamankertaisessa pikalakkauksessa pohjalakan virkaa toimitti Color Clubin pinkki Miss Bliss, ja leimat lienevat joltain Uber Chicin laatalta, leimauslakkana jalleen Colors by Llarowen Hey Romeo. 


Tammosten kuvaaminen on kylla ihan oma taiteen lajinsa, kun kamera meinaa seota moisesta kimalluksesta!

Jos nyt viela pikaisesti kertoisin jopa etta mita tanne kuuluu ja miksi on niin kiire. Siis sen lisaksi etta talossa on lapsi, jolta puuttuu itsesuojeluvaisto, ja aidilla saisi olla silmat selassakin. Kas kun aitiysloman loppu haamottaa, ja kun taalla Briteissa ei tunneta mitaan hoitovapaita tms, niin on paatettava, etta palaatko toihin vai keksitko jotain muuta. Ma valitsin sen jotain muuta-vaihtoehdon, mutta koska ihan taysin kotirouvaksi ei ole varaa heittaytya, niin tarkoitus olisi ruveta kynsihommeleita tekemaan ihan tosissaan, ja sen lisaksi on viela sivubisneksena imetystyynyt (vink, vink!). Mutta tosiaan, olen tassa kaikessa hiljaisuudessa kaynyt kynsikoulua ja pakottanut kaikki kaverit koekaniineikseni, ja kohtapuolin on aika polkaista homma kunnolla kayntiin. Tosin nyt myos lahes entiselta tyopaikalta ilmoitettiin, etta siellakin on muutoksen tuulia ilmassa, joten pidan viela varovasti jalkaa senkin oven valissa.

Mita teille kuuluu? : )

2 comments:

  1. Hyvää kuuluu poika täyttää kohta 10kk ja harjoittelee pikkuhiljaa kävelyä.Aika menee liianki nopeasti ja mun täytyy piakoin palata kanssa töihin kun rahallisesti vaikea olla pitempään kotona vaik haluais

    ReplyDelete
    Replies
    1. On kylla taa aitiysloma hujahtanut ihan kasittamattoman nopeasti! :)

      Delete