Pages

Thursday 5 May 2016

Meebox - huhtikuu 2016

Tavalliseen tapaan Nailboxin jalkeen on aika tsekata huhtikuun Meebox.


Kun boksin teema kuun alussa julkaistiin, olin tosi innoissani, koska ystavani on menossa kesalla naimisiin ja pyysi mua tekemaan hanelle kynnet. Ajattelin, etta tasta boksista voisi olla apua!


Paallimmaisena boksissa oli pari alekoodia, hopeisia kynsitarroja ja mita vanhat silmani nakevatkaan, leimauslaatta!


Boksista paljastui Mavalan ranskislakkasetti, Leighton Dennyn shimmerinen nudelakka Breakfast In Bed, aito Clear Jelly Stamper, seka jo mainitut tarrat ja leimauslaatta.


Eika mika tahansa laatta, vaan Bundle Monsterin ja Elleandishin yhteistyolaatta BM-XL201, joka ymmartaakseni on talla hetkella monissa paikoissa loppuunmyyty.

Lakat eivat tassa boksissa olleet erityisen jannittavia, eniten kiinnostaa oikeastaan Mavalan setissa oleva pikakuivattaja. Mutta tuo laatta ja stamperi saivat mut riemastumaan, olisin varmaan innoissani vaikka boksista olisi loytynyt vain nama kaksi tuotetta! Mullahan on se aito, violetti CJS, jonka kanssa ei oikein olla paasty juttuun, mutta tama yksilo on huomattavasti pehmeampi, ja suoraan paketista otettuna toimi ensiyrityksella kuin haka! Taa saattaa olla kaikista mun omistamista kirkkaista stampereista jopa paras, jos se jatkossakin toimii yhta hyvin!

Nailboxin pettymyksen jalkeen taa oli mun mielesta ihan huippu, vaikka lakat eivat suuremmin sykahdyttaneetkaan.

Mitas te tykkaatte?

6 comments:

  1. No on kyllä tosi huippu boksi! Tuo laattakin on kyllä tosi kivan näköinen. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taa oli kylla tosiaan ihan huippu! :)

      Delete
  2. Vitsit miten kiva paketti kokonaisuudessaan! :) Vielä kun olisi ollut joku leimalakkakin, niin olisi ollut pörfekt! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo todella, leimauslakka ois kylla kruunannut koko setin! :)

      Delete