Pages

Monday 11 July 2016

Eipäs juupas Ejiubas

Olettekos koskaan kuulleet Ejiubas-merkkisista leimauslaatoista? Ma sain taannoin testattavaksi muuan Amazon-myyjalta kahden laatan setin, ja koska oon hullu leimauslaattojen kerailija, niin olin tietysti ihan innoissani. Diiliin kuului laattojen arvostelu Amazoniin, mutta tokihan haluan kertoa naista teillekin. : )

Laattoja oli siis kaksi, mutta ne ovat kaksipuolisia, toisella puolella on kokokynnen kuvioita ja toisella puolella infinity-kuvioita. Ensi toikseni kokeilin kaikki kuviot paperille, ja ne vaikuttivat toimivan oikein mainiosti.



Pitihan niita tietysti kynsillekin kokeilla! Pohjalle tein pirtsakan liukuvarin Color Clubin Wicker Parkilla ja East Austinilla, ja sitten mustat leimat paalle. Laatat toimivat moitteettomasti, ja tykkasin kynsista kovasti. : )


Paallyslakka levitti leimoja vahasen, mutta sita ei huomannut luonnossa. Viihdyinkin nailla kynsilla viikon verran ihan helposti.


Ainoa vika naissa laatoissa on hinta. Kahden laatan setilla on hintaa £19.99, ja kuviot eivat ole mitaan erityisen uniikkeja, joten en kylla omalla rahalla ostaisi.. Silloin kun sain nama oli toisena vaihtoehtona joulu/halloween-setti, mutta nyt on ilmestynyt pari uutta settia, jotka nayttaa ihan kivoilta, mutta hinnan takia jaa kylla ostamatta. Merkilla on myos mm. oma decalmatto, vinyyleja sun muuta salpetta, mutta nekin ovat hinnoiltaan kalliimpia kuin muut, tunnetummat merkit.

Miltas vaikuttaa teidan mielesta?

16 comments:

  1. Oi ihanat kesäkynnet :^)

    ReplyDelete
  2. Ihanat kynnet. ^_^ Onpas kyllä hinnakkaita. :o On niin paljon halpojakin tarjolla, ettei kyllä tulisi ostettua.

    ReplyDelete
  3. Oi miten superkaunis liukuväri ja ihanat leimat <3 en varmaan ostaisi noin kalliilla, pitäisi olla tosi superia kuvioita :)

    ReplyDelete
  4. Kivoja on laatat, muta kuten sanoit, hinta on aika korkea! :)

    ReplyDelete
  5. Kivan näköisiä mutta on kyllä kiva hintakin

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niinpa, kylla ihmettelen jos uutena yrittajana pyrkii markkinoille kallimmalla kuin muut!

      Delete
  6. Kivan näköisiä laattoja, mutta paha hinta! Tosi kauniit kynnet olet kyllä tehnyt näillä!

    ReplyDelete
  7. Aivan ihania leimauslaattoja! Mä tykkään tosi paljon tuollaisista kukka- ja perhoskuvioista. Harmi, että ne on niin kalliita. Minkäkokoisia kokokynnen kuviot on? Kynnetkin on tosi upeat! :)

    ReplyDelete
  8. Kiitos Neilikka! Kokokynnen kuviot ovat 15x20mm eli ihan hyvan kokoisia! :)

    ReplyDelete