Pages

Monday 18 July 2016

Hääkynnet

Jatketaan viela toukokuun Meeboxin sisallolla. Muistanette, etta boksissa ollut Zoyan lakka oli kohdannut loppunsa matkalla, mutta sain tosiaan uuden pullon tilalle. Leah on vaaleanharmaa satiinilakka, ja rokkihenkisten kynsien jalkeen oli kiva saada kynsille jotain neutraalimpaa.

Olin myos juuri saanut postissa Born Prettyn tilauksen, joka sisalsi useita pitsikuvioisia leimauslaattoja, joita hamstrasin kavereitten haita silmallapitaen. Paatin sitten kokeilla yhta laattaa omille raapimille. Samassa paketissa tuli myos kaksi kirkasta XL-stamperia, joista toisen otin myos heti testiin. Halusin viela kokeilla miten samaisessa Meeboxissa tullut Danglefoot Polishin Higidus Figidus toimisi leimaushommissa, joten koko lakkaus oli ihan yhta testausta!


Ja hei, en voi valittaa! Stamperi pelitti suoraan paketista otettuna ensiyrittamalla, ilman mitaan taikatemppuja. Laatta myoskin toimi oikein mainiosti, ja Higidus Figidus toimi tosi kivasti leimaushommissa. Ei siis mitaan valittamista mistaan!

Munhan piti sitten haita edeltavana iltana lakata niin morsiamen kuin morsiusneidon, morsiamen aidin ja parin muun kaverin kynnet, seka viela haapaivan aamuna kayda letittamassa yhden hepan tukka, jotta sulhanen kehtasi ratsastaa silla kirkkoon, ja siinahan kavi sitten niin, etta mulla ei ollut aikaa tehda omille kynsille mitaan! Niinpa nama saivat sitten toimittaa haakynsien virkaa, vaikka tarkoitus oli tehda jotain ihan muuta. Onneksi naa oli kuitenkin ihan mieluisat ja sinallaan ihan tilaisuuteen sopivat.

Mitas ootte mielta?


Linkit ovat vain teille avuksi, en hyody niiden klikkailusta mitaan. Born Prettylta 10% alennusta normaalihintaisista tuotteista koodilla RUSX31.

6 comments:

  1. Ihan täydelliset! Tuo laatta on tosi hyvä toimimaan, mun lemppari pitsilaatta. Stampperin kanssa sai vähän tapella ja tutustumisasteella ollaan edelleen ;)

    ReplyDelete