Pages

Thursday 21 July 2016

Nautis-minttua

Moikka! Tanaan ihan alkajaisiksi haluaisin pyytaa, ettei kiinniteta huomiota geelien kasvurajaan. Ollaan vaan ihan kuin sita ei oliskaan, jooko? ; )

Tassa lakkauksessa pohjalla on Colors by Llarowen Enjoy-Mint, nimensa mukaisesti mintunvihrea holo. Taattua CBL-laatua. Leima on Born Prettyn BPL-028-laatasta ja Born Prettyn mustalla leimauslakalla, joka on todella pimenttista!


Kynsia kuvatessani lakat olivat kynsilla seitsematta paivaa, eli karjet ovat jo vahan kuluneet, ja siksi myos kasvuraja. Tassa vaiheessa kynsinauhat eivat sentaan enaa ole ihan leimauslakan mustiksi varjaamat. Suosittelen lateksin kayttamista taman kanssa! Kynnet ovat myos paasseet venahtamaan aika pitkiksi. En vielakaan ole tottunut siihen, etta geelien kanssa kynsia pitaa oikeasti valilla lyhentaa. :D

Tein nama kynnet alun perin tyohaastattelua varten, ja paadyin tosiaan pitamaan naita kokonaisen viikon. Tykkasin naista kovasti, ja sain myos paljon kehuja. : ) Tykkaattekste?


Linkit ovat vain teille avuksi, en hyody niiden klikkailusta mitaan. Born Prettylta 10% alennusta normaalihintaisista tuotteista koodilla RUSX31.

4 comments: