Pages

Monday 25 July 2016

See you L8R, alli-G8R!

China Glazen OMG-kokoelma ilmestyi perati kahdeksan vuotta sitten, eli kevaalla 2008. Siihen aikaan hololakkoja ei kasvanut ihan joka oksalla, ja nykyaan nama lakat ovat kiven alla, tai jos niita jostain loytaa, niin hinnat voivat olla aika tahtitieteellisia. Ma olen pitkaan niista salaa vahan haaveillut, mutta en ole suostunut mitaan ryostohintoja maksamaan. Sattuipa kuitenkin eraana paivana muuan FB-kirpalla silmaan vahan rahjaantyneen nakoinen, hopeakorkkinen pullo, joka oli melko maltillisen hintainen, eika kukaan ollut sita ehtinyt nappaamaan, joten salamavauhdilla naputtelin myyjalle viestin, etta minaminamina! Ja niin sain ensimmaisen OMG-lakkani, joka kantaa siis nimea L8R G8R.

L8R G8R on kiva vaaleanvihrea kaveri, jota sai muistaakseni sutia muutaman kerroksen, mutta se kuivui nopeasti, eika kayttaytynyt muutenkaan huonosti.


Paalle leimasin kivan kukkakoynnoskuvion Born Prettyn BP-L016-laatasta. Jalleen helppo ja nopea lakkaus, jota oli kiva ihastella auringonpaisteessa.


Loytyykos teidan katkoistanne OMG-lakkoja?


Linkit ovat vain teille avuksi, en hyody niiden klikkailusta mitaan. Born Prettylta saat 10% alennusta koodilla RUSX31.

6 comments:

  1. Löytyyhän niitä, jotenkin niistä ei osaa luopuakaan! Sama koskee Tronicoita, niistäkään en osaa luopua, onneksi ne ovat kaikki kauniita! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mullakin muutama Tronica, pitais kylla niitakin valilla kayttaa! :)

      Delete
  2. Jokunen löytyy vielä :) ei kuitenkaan tule käytettyä...en tiedä miksi?? Tämäkin on niin hieno <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niinpa, ei tammosia ihanuuksia pitais piilotella! Kayttoon vaan! :)

      Delete