Pages

Saturday 3 December 2016

Luukku 3

Huomenta! Tanaan muistin sentaan avata luukut jo aamusta. :D


Aloitin LookFantasticin luukulla, ihan vaihtelun vuoksi. :D Sielta paljastui Inikan mineraaliposkipuna savyssa Blooming Nude. Perinteisestihan tammosten irtonaisten puuteriasioiden valikannessa on reikia, joita sitten teippaillaan, ettei sielta hulahtaisi puoli purkillista tuotetta kerralla, mutta tassapa onkin janna kaannettava valikannen kansi (:D), jolla voi peittaa haluamansa maaran reikia, tai jopa kaikki, esim. jos purkki on laukussa, niin sielta ei holsky kaikki tavara pihalle, ja sita myoten naamalle, kun kannen avaa. Mahtavaa, etta joku on tammoisenkin keksinyt!

MURin kalenterista loytyi Anti Shine Balm. Piti oikein luntata nettisivulta, tata voi siis kayttaa joko primerina TAI kakkupuuterin sijasta vaikkapa iltamenoissa nenanpaan kiiltoa hillitsemaan. Kokeilin akkia kammenselalle ja kylla vaan, siihen jai mattapintainen laikku. Janna tuote!

Viimeisena tanaan Essence, ja sieltapa loytyi All About Matt!-puuteri. Tata kuulkaa metsastin elokuussa Suomesta kissojen ja koirien kanssa, enka loytanyt, joten kyllapa suuresti ilahduin kun nyt vihdoinkin taman sain kasiini! : )


Mun mielesta nyt tuli aivan jattekiva setti, mitas te ootte mielta? : )

No comments:

Post a Comment