Pages

Friday 23 December 2016

Luukut 20.-23. & ensimmäiset joulukynnet

Myohaisiltaa!

Ma kuvittelin palaavani paivittaiseeen luukunavausrytmiin tiistaina, mutta ma en todellakaan ole edes ehtinyt vilkaisemaan kalentereihin pain, joten nyt sitten katsastetaan perati nelja luukkua kerralla! Ei kylla enaa montaa jaanyt avattavaksi, nyyh. Miten sita taas osaa palata arkeen, varmaan tulee vieroitusoireita!



20. paiva eli tiistai

Essencen kalenterista tuli terotin. Ei siita sen enempaa.

MURin kalenterista tuli viistopainen rajaus/kulmasivellin. Alkaa olla koko sivellinsetti koossa.

LookFantsulta tuli Redken One United Multi-Benefit Treatment, eli hiuksille kaikenlaista hyvaa tekeva hoitoaine, jonka voi joko jattaa hiuksiin tai huuhdella pois. Kokeilen tata hampputukkaani erittain mielellani! : )


21. paiva eli keskiviikko

Essencen kalenterista paljastui kynsilakka nimelta My Love Diary, murrettu rusehtavanpunainen savy. Tata multa ei loydy ennestaan, jee! : )

MURin kalenterista paljastui poskipuna nimelta Bang Bang You're Dead. Taa on just sellainen savy jota mun tulee varmasti kaytettya, tallekin jee! : )

LookFantsun luukusta loytyi Dermacologican kuorinta, joka on siis jauhe, jota hierotaan marilla kasilla niin, etta siita tulee tahnaa, ja sita sitten hierotaan naamaan. Oon lukenut tasta tai jostain vastaavasta, ja oon ihan innoissani, etta paasen nyt kokeilemaan tammoista, kolmas jee! : )

Erittain hyva paiva, etten sanoisi!


22. paiva eli torstai

Essencelta tuli jalleen kynsitarroja, vahan tommosia blingimpia, niita voi ehka jopa kokeilla. Ehka.

MURilta tuli nestemainen highlighter. Sanoin jo edellisesta, etta mulla on varmaan jo tarpeeksi highlightereita loppuelamaksi, mutta olkoon, kokeilen tata silti. :D

LookFantsu lahjoi meita Molton Brownin Pink Pepperpod-suihkusaippualla. Kyllahan taa tulee varmasti kaytettya. : )


23. paiva eli perjantai

Essencelta tuli toinen Glossy Kiss-sarjan huulikiilto, Berry Kiss. Huulikiiltoja alkaa kans olla nyt yli oman tarpeen..

MURilta tuli viininpunainen huulipuna, joka hyvin suurella todennakoisyydella lahtee eteenpain, kun en osaa tammoisia savyja kayttaa.

LookFantsulta tuli Ole Henriksenin puhdistuspyyhkeita. Nama on kayttiksia erityisesti reissussa. Merkki on mulle ihan uusi tuttavuus, ja pyyhkeet sisaltavat mm. C-vitamiinia ja Q10:a luvaten puhdistamisen lisaksi kirkastaa ja kosteuttaa ihoa.


Lisaksi mulla on teille naytettavana kynnet! Ajatella!

Vahan aikaa sitten muuan nettikauppa taalla lopetti Zoyan lakkojen myynnin ja myi loput lakat pois muutamalla hassulla rahalla. Mulla saattoi  vahingossa tipahtaa "muutama" lakka ostoskoriin.. Niiden joukossa oli valtavan kaunis punainen lakka nimelta Isla, josta tiesin heti, etta silla haluan tehda joulukynnet. Tama myos peitti mainiosti jo yhdella kerroksella, joskin tavan vuoksi laitoin toisenkin. Hatapaissani en vaan muistanut ottaa kuvaa lakasta yksinaan, mutta uskokaa kun sanon, etta tama on todella kaunis! Jos tykkaat punaisista lakoista, niin voin suositella tata.

Sitten kun viela postiluukusta tipahti Born Prettyn testituotepaketti, joiden joukossa oli mm. jouluinen leimauslaatta seka jouluaiheinen lollostamperi, niin nehan piti tietenkin myos saada testiin ennen joulua!

Leimauslakaksi valitsin Color Clubin Cherubicin, joka on kultainen holo, ja sitten ei muuta kuin hommiin! Poimin laatalta kolme eri kuviota, ja heti ensimmainen leima meni ihan monkaan ja levisi kuin Jokisen evaat, koska painoin kyntta leimasimeen ihan liian kovaa. Mahan siis toimin lollojen kanssa niin, etta kun kuvio on leimasintyynyssa, niin kaannan leimasimen ympari, ja sen jalkeen mallailen kynnen tyynylle ylosalaisin, muuten en todellakaan onnistuisi kohdistamaan leimaa kynnelle painkaan. Pyyhin siis leiman pois ja yritin uudelleen vahan kevyemmalla otteella, ja kas vain kun heti auttoi!


Nimettomassa ja pikkusormessa hyppelevat kauriit (?? Ei kai poro tolleen loiki? Onko poroasiantuntijoita paikalla?) jaivat vahan reikaisiksi, muut kaksi kuviota nousivat oikein natisti. Stamperi toimi suoraan paketista otettuna kuin unelma, ei todellakaan tarvinnut tehda mitaan taikatemppuja sen kanssa.


Paallyslakkana talla kertaa uusi luottokaupan loytoni, CND Vinyluxin Weekly Top Coat, joka lupaa pitaa lakkauksen hyvana jopa viikon. Paallyslakka kuivui nopeasti, vaikkei ole pikakuivattava, ja ennen kaikkea ei levittanyt leimoja! Tata kirjoittaessa lakkaukset ovat kylla jo pilalla, koska niin siina aina kay, kun teen muille kynsia, eli paallyslakkaa en voi syyttaa. Plussapuolena todettakoon, etta saan siis tehda uudet! : )

Nyt kun postaus on vihdoin valmis ja tytar tainnetettu, niin alanpa tassa nyt sitten paketoimaan lahjoja, siivoamaan ja leipomaan, kunnes kuukahdan.. Taalla Briteissahan jouluaatto on viela suht normaali paiva, joten huomenna kayn viela kaupungilla tekemassa tasmaiskun pariin kauppaan noin miljoonan muun ihmisen kanssa, ja sitten vasta sunnuntaina avataan lahjat ja syodaan itsemme turvoksiin. On ollut ihan hauskaa vertailla paikallisten kavereiden kanssa jouluperinteita, he ovat ihan ihmeissaan siita etta Suomessa Joulupukki tulee koteihin kaymaan, kun taalla taas pukki kay yolla lasten nukkuessa. Ma taas en ymmarra takalaista joulusukkaperinnetta, eika meilla sellaisia ole, josta kostoksi mulle ja tyttarelleni on laitettu sukat kaverini kotiin takan reunalle roikkumaan. :D

Jos joku naita mun jorinoita nyt joulun aikaan lukee, niin erittain hyvaa ja rauhallista joulua teille kaikille! : ) Yritan saada viimeiset luukut eetteriin ehka tapanina.


Linkit ovat vain teille avuksi, en hyody niiden klikkailusta mitaan. Leimauslaatta ja leimasin saatu testiin Born Pretty Storesta. Saat BPS:n normaalihintaisista tuotteista 10% alennusta koodilla RUSX31

4 comments:

  1. Zoya tuntuu kaikkoavan kaikkialta, Suomessakin NailCity lopettaa (vai jokohan lopetti) maahantuonnin, kun oli lakat alessa.

    Mie muistan, kun voitin viime vuonna siun blogista arvonnan ja siellä oli Molton Brownin vihreä suihkugeeli :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oonkin NailCitya vahan katellut, siella olis useampikin lakka, jotka himottelis.. :D

      Delete