Pages

Wednesday 18 November 2015

Kimaltavat kalloset

Pistetaan nyt samantien eetteriin viela toisetkin kynnet, jotka olisivat oikeastaan joutaneet saman tien roskakoriin kulkematta lahtoruudun kautta.

Lakkana tassa on Orlyn mystiseen Color Blast-sarjaan kuuluva Shamrock, jalleen luottokaupan loytoja. Tama lakka on 100% dupe Orlyn Sparkling Garbagelle, jota ainakin takalaisissa kynsiryhmissa on valilla metsastetty kissojen ja koirien kanssa. Oletan siis, etta jokunen muukin Color Blast-lakka saattaa olla samaa tavaraa kuin joku "perus-Orly", ja mietin mielessani, etta miksi myyda samaa kamaa eri paketissa..?

Kuten aina, niin tammoiset hologlitterplajaykset on hirvean vaikeita kuvattavia, kun kamera mielellaan tarkentais mihin tahansa muualle. Taa myos nayttaa tassa ihan aneemisen variselta, oikeastihan taa on siis vaaleanvihrea. Ja ei, en muistanut edes ottaa kuvia lakasta pelkastaan ennen kuin kaivoin taas leimausvehkeet esiin. Tai en ma mitaan kaivanut, tassa poydallahan ne on iloisesti levallaan koko ajan. Tein naa siis aika kiireella korvaamaan ne edelliset rumilukset, mutta ei naa nyt ollu juurikaan sen paremmat.


Tilasin askettain Rainbow Connectionilta kaksi Sugar Bubblesin laattaa, kun niissa oli paakalloja, ja mahan tykkaan paakalloista ihan mahdottomasti! Kohdistaminen ei ihan taysin onnistunut, ja kuten nakyy, niin pikkurillin kynteen ei kallo edes mahtunut ihan kokonaan. Vahan pidemmissa kynsissa namakin leimat nayttaisivat varmaan paremmilta, ja vaikka oli seka hologlitteria etta paakalloja, niin namakaan kynnet eivat jaaneet pitkaikaisiksi.


Kolahtaako paakallot?

6 comments:

  1. Minusta ovat kivat ja nii tiesitki varmaan et pääkallot kolahtaa muhun =)

    ReplyDelete
  2. Voi viude ku on ihanat! Pääkalloleima, määki tahon :333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! Ma en voi vastustaa laattoja, joissa on paakalloja! :)

      Delete
  3. Minäkin oon pääkallojen ystävä :)

    ReplyDelete