Pages

Friday 27 November 2015

Nailbox - marraskuu 2015

Nailbox ilmestyi oven taakse pari paivaa sitten, ja suorastaan hyokkasin sen kimppuun, vaikka boksin ulkomuoto sinallaan ei ole kovin houkutteleva. Jos laatikkoon on vaivauduttu painamaan firman nimi, niin voisiko sita sitten kayttaa edes kirkasta pakkausteippia?


Ensisilmayksella tunnistin heti Opin ja Rimmelin lakkapullot, mutta mikas tama kolmas kaveri onkaan?


Boksista loytyi siis Opin Happy Anniversary!, Rimmelin Double Decker Red, True Brit Londonin Park Lane, paketillinen Elegant Touchin kirkkaita tekokynsia, jotka voi itse lakata ja koristella, seka pehmusteiden alta viela Orlyn kynsiviila.


Happy Anniversary! on tuollainen valkea shimmerlakka, joka ei itsestaan peita varmaan tuhannellakaan kerroksella, mutta sita voi sutia vaikka jonkun cremen paalle antamaan vahan kimallusta. Rimmel on sellainen peruspunainen creme, mun vaan tulee kaytettya punaisia tosi vahan, mutta taidan tietaa talle juuri sopivan kodin. True Brit London on lakkakolmikosta ehdottomasti kiinnostavin, koska se on mulle taysin uusi merkkituttavuus! Pullo on paksua lasia, ja ison, neliskanttisen valekorkin alta loytyy paremmin kateen sopiva pyorea korkki. Sinivihrea lakka sopii mulle kuin nappi otsaan, mahan rakastan juuri tallaisia vareja! Kokeilen tata erittain suurella mielenkiinnolla!

Muoviset tekokynnet on mulle tosi meh, mutta toisaalta mietin etta ehka ne voisi antaa kynsiaan pureskelevalle kaverille..? Kynsiviilakin on vahan siina ja siina, mutta tuleehan sita varmaan kaytettya, koska oon hukannut mun kaikki kolme(!) lasiviilaa..

Ei taa nyt mikaan yyberkiva boksi ollut, mutta yhtaan lakkaa ei loydy multa ennestaan ja TBL on hyvinkin kiinnostava, Muovikynnet ja viila tuo arvosanaa alaspain. Mitas te ootte mielta?

4 comments:

  1. Itselle olisi vähän tylsä mutta sellaiselle jolla ei ole HC-varastoja, varmasti kiva :) minustakin tuo vihertävä lakka on mielenkiintoisin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vihrealla oli pakko heti paasta lakkaamaan. ;)

      Delete
  2. Ei kauheasti sytyttäny mut ihan kiva

    ReplyDelete