Pages

Saturday 14 November 2015

Syksyiset liljat

Edellisissa kynsissa oli tosi kesaiset varit, ja nyt hypataan vastaavasti tosi syksyisiin sellaisiin. Halusin kokeilla Nailboxista tullutta Nails Incin Kensington High Streetia, ja valikoin sen seuraksi Essien Leggy Legendin. Ensin lakkasin muut kynnet Kensingtonilla ja nimettomat Essiella, sitten vaihteeksi kuulkaa leimasin samoilla lakoilla nimettomiin, keskareihin ja peukkuihin kauniit liljankukat Uber Chicin 1-02-laatasta. Lopuksi tein kynsivinyylien kanssa siksak-kuvioita etu- ja pikkusormiin, mutta oivalsin heti sen olleen virhe, ne eivat sopineet yhtaan liljojen kanssa yhteen.

Lakat siis pois etu- ja pikkusormista yrittaen olla sotkematta muiden sormien lakkoja. Helpommin sanottu kuin tehty, kun menin heittamaan kynsilakanpoistopurkkinikin roskiin muuton yhteydessa. Onnistuin kuitenkin kaarimalla muut sormet folioon, mutta hetken paasta siivotessani Kensingtonia kynsinauhoilta (se on ihan yhta syvalta hanurista kuin muutkin punaiset lakat siina suhteessa) onnistuin roiskauttamaan asetonia ihan kunnolla vasemmalle keskisormelle, joten se piti lakata ja leimata uudelleen, ja sitten viela kerran uudelleen, kun onnistuin sotkemaan sen toisenkin kerran. Etusormiin sudin sitten vaan Leggy Legendia ja pikkurilleihin Kensingtonia, ja jatin ne talla kertaa ihan yksivarisiksi.


Kensington ei ole yhtaan mun varinen, mutta kieltamatta sopii hyvin syksyyn. Leggy Legendiin taas rakastuin nahtyani siita ekat swatchit, ja kuultuani etta se myoskin leimaa erinomaisesti. Kuten nakyy, niin Kensington toimii myos leimaamisessa. Liljankukat sinallaan eivat ole erityisen syksyisia, ja kuvio vaatisi pidemmat kynnet toimiakseen, peukuissa leimat nayttikin paljon paremmilta. Varienkin puolesta tassa olisi toiminut joku lehtikuvio varmaan paremmin, mutta olin niin innoissani tuosta liljakuviosta, ne kun ovat lempikukkiani. (Vinkiksi vaan, jos joskus haluatte lahettaa mulle kukkia ; ). Jostain syysta mulla oli pienia vaikeuksia tuon kuvion ja Leggy Legendin kanssa, mutta Kensingtonilla leima nousi kuin unelma. Tutkimattomia ovat leimauslaattojen tiet..

Pikkurillin kynsi nayttaa kuvassa ihan raidalliselta, mutta en huomannut moista livena. Unohdinkohan lakata uusintakierroksella toisen kerroksen?

Mitas tykkaatte syksyisista liljoista? Tai liljoista ylipaataan? Tai syksysta? Tai mista vaan. : )

4 comments:

  1. Onpa kivat ja syksyiset! Tykkään syksystä ja liljoista :) tykkään näistä värivalinnoista vaikka Leggy Legend ei omalla iholla toiminutkaan. Se ont osi ärsyttävää kun kaikki menee pieleen. Ja kun kerran menee niin kohta on kaikki muutkin kynnet sotkussa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, kiva etta tykkaat! : ) Ja kylla, se on niin arsyttavaa!

      Delete
  2. Oi kuinka nätit! Liljaleimatkin näyttää oikein kauniilta tällain lyhyemmilläkin kynsillä ainakin mun mielestä :) Ja mä myös rakastan liljoja, kerrassaan upeita kukkia ♥

    ReplyDelete