Pages

Thursday 12 November 2015

Varvastossufantasia

Hmm, saapa nahda tuoko otsikko blogiin lukijoita, jotka joutuvat pettymaan karvaasti. :D No, joka tapauksessa ostin taannoin paikalliselta kynsikirpalta muutaman China Glazen lakan, joiden joukossa oli mm. I Herd That ja alkuperainen Flip Flop Fantasy, jotka halusin sormet syyhyten saada kynsille.

Peukkuihin ja nimettomiin tuli pelkka I Herd That, ja muille kynsille FFF:aa. Keskareihin paatin tehda I Herd Thatin ja kynsivinyylien avulla valumat, mutta koska nyt taytyy leimata, niin piti niita leimoja tunkea sitten tahankin lakkaukseen. Kuvio on Uber Chicin 1-02-laatasta, ja leimauslakkana toimi luultavasti samassa lastissa saapunut China Glazen Midnight Kiss. Alun perin yritin kayttaa toista kuviota samasta laatasta, mutta se ei oikein toiminut. Taytyy tutkailla toimisiko se paremmin jonkun toisen lakan kanssa. Vika voi toki olla myos perinteisesti kayttajassa..


FFF on upean varinen, ja aivan mahdoton kuvattava. Mulla on myos se uudempi versio lakasta, mutta taa vanha on kylla kivempi. Talla taytyy ehdottomasti kesalla lakata seka sormet etta varpaat! I Herd That on myoskin ihana, ja kuvat ei todellakaan tee sille oikeutta. Lakkaus olisi ehka ollut kivempi ilman leimoja, mutta siita huolimatta naista tuli vahan niinkuin tuijottelukynnet, kiitos kirkkaan Flip Flopin, jota piti ihailla vahan valia. : )


Kuten tavaksi on muodostunut, niin tassapa myos kannykalla otettu kuva, jossa varit lienee hieman lahempana totuutta.

Mitas ootte mielta? Loytyyko teidan katkoistanne originaalia FFF:aa?

4 comments: