Pages

Wednesday 4 November 2015

Viileänvaaleat vauvakynnet

Taalla tulee tosi usein naistenlehtien kaupanpaallisina jotain kosmetiikkaa, ja vaikka ma yritan valttaa niita, koska mulla on kotona jo ihan tarpeeksi kaikkea mahdollista, niin minkas sita ostosholisti luonnolleen mahtaa, valilla en voi vastustaa kiusausta. Myonnan ostaneeni kaksi Elle-lehtea saadakseni kaksi erivarista Orlyn Color Blast-lakkaa. Lohduttaudun silla, etta tiedan ihmisia, jotka ostavat aina nelja kertaa saman lehden saadakseen kaikki tarjolla olevat lakat. :D

Toinen naista Orlyista oli vaaleanvioletti creme nimelta Violet Pastel, ei mikaan erityisen uniikki savy, mutta tulipahan hankittua silti. Yhtena paivana, kun sattui taas olemaan hetki aikaa, paatin tehda jotain simppelia ja lakata kaikki kynnet samalla varilla. Sitten piti tietysti taas leimata jotain. Kummityttoni oli kaynyt laattalaatikollani epajarjestamassa ja kynnet oli juuri lakattu, joten yritin mahdollisimman varovasti poimia laatikosta paallimmaisen laatan niita ruttaamatta (kynsia siis, ei laattoja). Se oli BM-307, ja tiesin heti mita kuviota siita kayttaisin. Tuttipulloja!

Leimauslakaksi valikoitui Color Clubin Revvolution. Tuttipulloihin sain sopivasti yhdistettya She Sells Seashellsilta tilaamani vauvan body -aiheiset kynsivinyylit, joiden tilaaminen tuntui silla hetkella hauskalta idealta, mutta ne saatuani mietin, etta milloin ma muka niita kayttaisin.. No nyt. Latkin vinyylit nimettomiin ja tuttipullot keskisormiin ja peukkuihin. Sain taas aika mukavasti kohdisteltua pullot melkein keskelle kyntta, alankohan viimein oppia jotain?


Etu- ja pikkusormiin piti keksia viela jotain, ja paatin taas sokkona nostaa laatikosta seuraavan laatan, joka oli Cheekyn CH16. Siina on aika pienet kuviot, joka sopikin hyvin tamanhetkisiin nysakynsiin. Yritin ensin kayttaa hassua pylpyrakuviota, mutta se ei halunnut oikein nousta, joten seuraava vaihtoehto oli sitten jalleen joku epamaarainen kiharaviiva, yllatyyys!

Vaikka vauvajutut on nyt niin sanotusti "in", niin naille kynsille en lopulta kuitenkaan syttynyt yhtaan ja ne saivatkin aika pian lahtopassit.

Huomasin muuten tuota kuvaa tuijotellessani, etta noissa Color Blasteissa on erikoisen kokoiset pullot, 11 ml. :D

Onks naa teidan mielesta vahan tyhmat vai ihan tyhmat?

6 comments:

  1. Nää on hauskat! :D Ihana lakka :3

    ReplyDelete
  2. Veikeä idea! :)
    Muistan joskus teininä halunneeni tilata jotai lehteä sen takia, että tilaajalahjana sai jotain lumenen meikkejä :D En tosin muista suostuiko äiti tähän lehden tilaamiseen..

    ReplyDelete