Pages

Friday 20 November 2015

Yksisarviskynnet


Niinkuin viime ostospostauksessa kerroin, loysin vahan aikaa sitten uuden brittilaisen indielakkamerkin, Radioactive Unicornin, jonka lakat ovat enimmakseen ihan hillittomia glitterpommeja, ja niita ma oon tassa sitten tilannut jo muutamaankin eri otteeseen. Sitten on uskollinen Ubermatto, jolla ma oon kylla tehnyt leimadecaleja, mutta nehan on olleet vahan sellasia laiskan miehen versioita, jos mietitaan, etta miten hienoja asioita sen kanssa oikeasti voisi saada aikaan. Vihdosta viimein paatin sitten tehda vahan hienommat decalit, kun en osannut paattaa, milla yksisarvislakalla lakkaisin ekana, joten yritin kayttaa tahan mahdollisimman montaa eri lakkaa.

Mulla oli heti mielessa tietynlainen kuviokin, mutten ollut ihan satavarma, onko mulla olemassa sellaista missaan laatassa. Hetki siina sitten heilahti, kun kavin laattalaatikon sisaltoa lapi, mutta lopulta Born Prettyn BP-L013-laatasta loytyi juuri oikeanlainen kuvio, ja koska tassa laatassa on aika pienet kuviot, niin ne juuri ja juuri sopivat nysakynsilleni.

Varittelyyn kaytetyt lakat olivat punainen Kathy, The Original Vintage Doll, vihrea Franken-fine, sininen Romero's Zombie, violetti The Necromancer ja kultainen Jesus Wept. Lakkasin kynsille ensin yhden kerroksen Avonin Iceberg Whitea, ja sitten decalit paalle, ja tammoiset niista sitten tuli!



Voin muuten kertoa, etta yksisarvislakkojen poistaminen niin kynsinauhoilta kuin kynsiltakin on aivan helvetillista puuhaa, vaikka kaikki glitterlakat on hankalia, niin naa on kylla pahimmat ikina! Mutta koska naa on vaan niin ihania, niin se annettakoon anteeksi.

Mitas tykkaatte? Ma tykkasin ihan hirmuisesti ja viihdyinkin nailla kynsilla pitkaan! Peukkuihin leimakuvio oli liian pieni, joten tein niihin vahan yksinkertaisemmat versiot, ensin musta pohja ja sitten kynsiteipilla rajasin epamaaraisia lokeroita, jotka sitten varittelin pienen siveltimen kanssa. Niista tuli ihan hauskat, mutta nakojaan en niista ottanut kuvaa ollenkaan.

PS. Jos kyseinen laatta tai joku muu juttu BPS:lta kiinnostaa, niin koodilla RUSX31 saat 10% alennusta.

12 comments:

  1. Tykkään ihan älyttömästi!

    ReplyDelete
  2. Mielettömän hienot! Näitten värittämisessä on kyllä mennyt muutama tovi, mutta ovat kyllä sen verran upeat, että voisin kokeilla itsekin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kylla siina varittelyssa hetki heilahti, mutta se oli jotenkin terapeuttista, suosittelen! :) Ja kiitos!

      Delete
  3. Jestas kun nää on muuten ihan älyn hienot!

    ReplyDelete