Pages

Saturday 19 December 2015

Joulukalenterin 19. luukku & Meebox - joulukuu 2015


Huomenta muruseni! : )


Lookfantasticin kalenterista paljastui tanaan BareMineralsin vaalea irtoluomivari. Ma oon superhuono kayttamaan tammosia irtovareja, mutta taa vaikuttaa pikaisesti kokeiltuna aika kivalta.

MURilta tuli niin ikaan luomivari, kiva kimaltava pronssinen, joka sopisi kivasti vaikka joulumeikkiin. : )

Essencen paivan lakka on siniharmaa My Dear Reindeer. Tykkaan!

Kylla on taas niin maan kivoja juttuja tanaan. : )

Meeboxikin saapui tassa kuussa vahan aikaisemmin joulun takia, joten katsastetaanpa sen sisalto myos.


Taman kuun teema on "Ice Queen". Ei ole taalla kylla jaasta tietoakaan..


Paallimmaisena laatikossa oli arkki lumihiutaledecaleja, ylareunassa jalleen ne loistavat swatch-tikut. : )


Pehmusteiden uumenista loytyi kolme lakkaa, kynsiviila ja purkki valkoista tikkuglitteria, seka ne decalit. Lakat ovat China Glazen vaaleanvioletti Lotus Begin, Color Clubin sininen duochrome It's Raining Men ja Crabtree & Evelynin teraksenharmaa Mica.


Mitaan naista lakoista multa ei loydy ennestaan, ja C&E on merkkina ihan uusi tuttavuus. Chinan lakka ei ole mikaan erityisen uniikki, eika nyt hirveasti musta osu tohon teemaankaan, mutta olkoon. Onhan se ihan natti. Color Clubin lakka sen sijaan on musta tosi kiva, ja mahan en tykkaa sinisista enka duo-/multichromeista! :D Mica taas on ihan mun nakonen lakka, tykkaan! Kaksi viimeista leimaavat akkiseltaan kokeiltuna myos ihan kelvollisesti. : )

Kaikki maailman tikkuglitterit vois mun mielesta vaikka polttaa, ja decalit vaikuttaa vahan oudoilta. Kynsiviilojakin alkaa olla ihan riittavasti, mutta lakat on onneksi ihan kivoja, vai mita? : )

2 comments: