Pages

Thursday 30 June 2016

F.U.N. Prima Donna (H)

Pahoittelut mielikuvituksettomasta otsikosta, mutta koitan nyt saada tyonnettya naita kynsijuttujakin pihalle. :D Yritan nyt saada postauksia aikaan maanantaisin ja torstaisin, katsotaan onnistuuko!

Tasta lakkauksesta on jo melkein pari kuukautta aikaa, eika oikein mitaan jarin jannittavaa sanottavaa. Pohjalakkana toimi tosiaan F.U.N. Lacquerin Prima Donnan holoversio, joka on niin haalean vaaleanpunainen, ettei kynsilla vari erotu juuri lainkaan.


Leimat on muistaakseni jostain Uber Chicin laatasta, miksi, oi MIKSI ma en kirjoita naita muistiin?! (Jalkikateen tsekattuna laatta on 3-03). Nimettoman leima nousi huonosti, enka hoksannut sita ennen kuin se oli jo kynnella. Kirkkaiden stampereiden kirous on se, etta laatta pitaa putsata joka kynnen jalkeen, tai kay just nain. Muistan etta taa harmitti, mutta nahtavasti ei kuitenkaan niin paljon, etta olisin jaksanut tehda uusiksi, taisinkin tehda naita taas kerran keskella yota..


Prima Donna oli kiva ja kimalsi aivan hulluna auringossa, mutta kokonaisuus tassa on vahan tylsa. Pitais varmaan opetella tekemaan taas skittletteja tai jotain.

Mitas tykkaatte? Loytyyko teilta Prima Donnia?

No comments:

Post a Comment