Pages

Friday 3 June 2016

Meebox - toukokuu 2016

Moikka, taas on Meeboxin aika! Nailboxin tilauksenhan lopetin ja annoin vahan palautetta sisallon huonontumisesta. No, palautetta kasittaakseni antoi aika moni muukin, ja tan (tai siis viime) kuun Nailbox olikin sisalloltaan taas ihan ok. Ehka tilaan sen uudelleen, jos/kun rahatilanne sallii.

Mutta tosiaan se Meebox. Tan kuun teema oli #RiRi eli Rihanna, ja odotin boksia ihan intopiukeena, Rihannallahan on aina upeat kynnet!.


Paallimmaisena boksista loytyi kartioniitteja ja kynsinauhatatuointeja, alku oli siis erittain osuva teemaan nahden!


Sitten aloin kaivamaan paperisilppua ja metsastamaan lakkapulloja, mutta loysinkin aluksi vain oudon moykyn, ja meni hetki sisaistaa, etta mita pidinkaan kadessani.


RIP Zoya Leah, vaaleanharmaa satiinilakka. Nyyh! Tuo paperisilppu, joka muuten on aika arsyttavaa, toimi kylla tassa tilanteessa erinomaisen hyvin ja imaisi kaiken lakan itseensa, eika tarvinnut putsailla muita pulloja lakkasotkuista.


Muut laatikon aarteet olivat Danglefoot Polishin Higitus Figitus, Wah Londonin Love My Team, seka pikkupullo OPIn Nail Envya. Danglefoot on brittilainen indiemerkki, jota olen kuullut kehuttavan, mutta en viela ehtinyt kokeilemaan, joten oli eri kiva saada nyt ensimmainen. Higitus Figitus on musta hololakka, ja laadultaan aivan erinomainen, melkein yksi kerros olisi riittanyt tikulle. Wah Londonilta niin ikaan ensimmainen lakkani, ihan peruspunainen, ja tamakin aivan mahtavan hyvan tuntuinen, yksi kerros olisi melkein riittanyt tallekin. Ja Nail Envy on vanha tuttu, kippasin taman kuvan ottamisen jalkeen puolityhjaan isoon pulloon samaa tavaraa. :)

Teemassa onnistuttiin kylla mielestani ihan nappiin, ja Meeboxin mahtavan hyva asiakaspalvelu on jo laittanut korvaavan Zoyan tulemaan.

10 pistetta ja papukaijamerkki talle boksille, vai mita? : )

7 comments:

  1. Aika hyvä boksi kyllä ja onneksi ovat laittaneet jo uuden Zoyan tulemaan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, Meeboxilla kylla asiakaspalvelu pelaa. :)

      Delete
  2. Onneksi saat uuden tilalle ja ihan kiva sisältö

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onneksi tosiaan saan uuden, vaikka silti harmi, etta tuo eka oli mennyt rikki.

      Delete
  3. Vaikuttaa hyvältä boksilta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meebox ei oo kylla pettanyt kertaakaan. :)

      Delete
  4. Kynsinauhatautointeja O.O En ole kuullutkaan koskaan! Aika jännittävän näköisiä, ainakin kuvatsa päätellen!

    ReplyDelete