Pages

Tuesday, 28 June 2016

Meebox - kesäkuu 2016

Kas vain, taas on Meeboxin aika, eika tassa valissa oo syntynyt yhtakaan postausta! Kuvia kylla olis moneenkin postaukseen, mutta hitto vie, kun ne pitais ehtia kirjoittamaankin! Enihuu, Meeboxin saapuminen on niin tarkea asia, etta siita istutaan kirjoittamaan vaikka yon pimeina tunteina.

Boxin teemana oli talla kertaa "Splash!" eli merenneidot, ja etukateisvinkkina kerrottiin, etta kaikki lakat tulisivat tunnetulta brittilaiselta indiemerkilta!


A-England lienee tosiaan suurin ja tunnetuin brittilainen indielakkamerkki, ja paikallisissa FB-ryhmissa siita oltiinkin yhta mielta, etta se se varmaan tulee olemaan. Itse arvelin teemaan liittyen, etta boksista voisi loytya ainakin Whispering Waves, ja ehka Lady Of The Lake?


Paallimmaisena boksista loytyi parit alekoodit, vanhat kunnon swatch-tikut, seka pallokuosinen kuori, jonka tunnistin heti She Sells Seashells-nettikaupan kuoreksi. : )


Lakat olivat Whispering Waves (mita ma sanoin!), The Blessed Damozel seka Gloriana. Lisaksi pullollinen nestemaista lateksia Mini Mani Moo! -nettikaupasta, arkillinen suomukuvioisia kynsivinyyleja Nail-Mail -putiikista, seka meritahti- ja simpukkakoristeita She Sells Seashellsilta.


Whispering Waves on alyttoman kaunis turkoosi lakka, harmi vaan etta mulla on se jo ennestaan. The Blessed Damozel on tumma violetti, joka vaikuttaa yhdella kerroksella jo hyvin peittavalta, ja Gloriana on runsaasti kultaista shimmerhitulaa sisaltava ruosteenpunainen lakka. Ma rakastan A-Englandin lakkoja, mutta miten hyvin nuo istuvat merenneitoteemaan? Whispering Waves joo, mutta nuo kaksi muuta on musta vahan kaukaa haettuja, vai ootteko eri mielta?

Mess No More! -lateksisuojaa kokeilen tosi mielellani, koska mulla on ennestaan kokemusta vain "tavallisesta" nestemaisesta lateksista, jota kanssahomppaaja osti eBaysta ison pullon ja myi meille muille sitten tyhjiin kynsilakkapulloihin pullotettuna. Vinyylit ja kynsikoristeet puolestaan sopii kylla teemaan kuin nappi silmaan.

Tykkasin kylla boksista sinansa, kolme A-Englandin lakkaa ja muut herkut paalle on musta ihan huippujuttu. Harmi etta yksi lakka multa jo loytyi, ja teemasta nyt en oo ihan vakuuttunut, mutta jos ei ajatella sita, niin muuten hyva boksi, vai mita sanotte?

8 comments:

 1. No on kyllä! Tosi hyvä sisältö ylläriboxiksi! Mulla on tuo punainen ja turkoosi A Enkku ja ovat kyllä ihanan värisiä <3

  ReplyDelete
 2. Mä tykkäisin tällaisesta boksista!

  Whispering mullakin on ja pidän siitä kovasti. Ehkä lakkojen sävyillä tavoiteltiin jotain merenneidon pyrstösuomujen sävyjä -- tai ainakin sellaisiksi minä ne miellän :)

  ReplyDelete
 3. Glorianasta tulee miulle mieleen myöskin merenneidon pyrstösuomut, muistaakseni jonkun laivamainoksen (Tallink, Eckerö tmv.) merenneidolla on juurikin tuon väriset suomut :'D

  Kiva teema, mutta itse en A-englandista merkkinä välitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, ehka niiden suomut sitten on tuon varisia. :D

   Delete
 4. Oij, mie oon tuota Glorianaa himoinnut jo jonkin aikaa =) Ja itsellä käytössä tuo samainen lateksi ja on toimivaa, harmittavaa kyllä että kuivuu läpinäkyväksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kylla natti lakka. :) Kiva kuulla etta lateksi toimii.

   Delete