Pages

Thursday 1 December 2016

Luukku 1

Huomenta! Se ois joulukuu ny ja ekat kalenteriluukut saa vihdoinkin avata! Kylla tata paivaa onkin odotettu sormet syyhyten. :D


Ekaksi korkkasin Essencen kalenterin, ja sielta loytyi musta silmanrajaustussi. Naita aina kuluu, joten kokeilen tata oikein mielellani, Essencen meikkipuoli onkin mulle viela aika tuntematonta aluetta. : )

Seuraavaksi Makeup Revolutionin luukku auki, ja sielta paljastui nude huulipuna. Viimevuotiseen verrattuna taman sai ainakin ulos kolostaan huomattavasti vahemmalla vakivallalla! Mutta mites taa savy, hmm..

LookFantsun jarkaleen jatin viimeiseksi. Luukusta paljastui Pixin Glow Tonic. Tata on kehuttu maasta taivaisiin ihan joka paikassa, joten luulenpa etta otankin tan heti kayttoon!


Mitas tuumaatte paivan saaliista? Nyt lahden kurkkimaan mita muiden kalentereista on tana aamuna paljastunut, mua kiinnostaa ainakin L'Occitane ja Body Shopin eri versiot, unohtamatta L'orealin kalenteria, jota ei ollut edes missaan myynnissa, mutta sellainen loytyy ainakin Minnalta!

8 comments:

  1. Ihania ja yhdyn Pixi-innostukseen! :)

    ReplyDelete
  2. Mä en ole ollut tietoinen tosta Pixi-hypestä, mutta kun avasin oman luukun ja aloin googlaamaan tuotetta, kiinnostus heräsi kyllä välittömästi! :3

    ReplyDelete
  3. Mä täällä katellisena lueskelen muiden juttuja, sillä en ehtinyt/tajunnut hankkia itselleni MITÄÄN kalenteria :D

    ReplyDelete