Pages

Tuesday 13 December 2016

Luukut 11.-13.

Huomenta!

Tassahan kavi niin hassusti, etta lahdin tosiaan kaymaan aitini luona viime viikolla ja avasin muutamat luukut etukateen, jotta sain teille postaukset ajastettua. Muorin ruokapatojen aaressa oli kuitenkin niin mukavaa, etta paatinkin jaada pariksi ylimaaraiseksi paivaksi, ja parit luukut siina jai sitten postaamatta, joten katsotaanpa nyt sitten perati kolme luukkua kerralla!

11. luukku eli sunnuntai

Essencen kalenterista loytyi Glossy Kiss-huulikiilto savyssa Cherry Kiss.

MURin kalenterista tuli vaihteeksi huulipuna, talla kertaa taas vahan artsympi vari. Voisin kuvitella kayttavani tummanviolettia punaa korkeintaan osana jotain naamiaisasua.

LookFantsun kalenteri piti sisallaan Christophe Robinin hiusnaamion. Tallainen on tullut joskus jossain LF-boksissakin ja olen sen silloin kayttanyt, muistelen tykanneeni.



12. luukku eli maanantai

MURin kalenterista loytyi eye primer eli silmameikinpohjustaja. Meikalaisella on melko raskaat luomet, joten ilman pohjustajaa luomivarit pakkautuu silmavakoon. Peukku talle! : )

LookFantsun luukun avattuani leuka loksahti auki. Piti ihan tarkistaa, etta olinko varmasti avannut oikean luukun. Kukaan kosmetiikkablogeja seuraava ei ole voinut valttya kaiken maailman naamanpuhdistusharjoilta, ja semmoisen olivat nyt laittaneet kalenteriin! Foreo Luna Play on ilmeisesti markkinoiden pienin kasvoharja, ja mulle sattui viela sopivasti pinkki! Mukana oli myos Foreon oma kasvoputsari, Awakening Radiance Yogurt. Jugurttia harjalla naamaan siis. Mulla ei mitaan tammoista vempeletta viela ollut, joten taa oli kylla ihan huippu yllari!

Essencen kalenterista loytyi arkki kynsitarroja, ihan turhia mulle, mutta ei jaksanut edes harmittaa, koska Foreo. :D


13. luukku eli tiistai

Avasin ekana MURin luukun, ja suureksi hammastyksekseni se oli tyhja! Joku pyorea tuote siella olisi pitanyt olla, luomivari tms. Koitin viela tsekkailla olisiko kalenterin sisuksissa pyorinyt joku tuote irrallaan, mutta mitaan ei loytynyt. Vahan nauratti! :D

Essencen luukussa oli sentaan tuote paikallaan, I ♥ Extreme-ripsivari. Ripsareita nyt aina kuluu, ja musta on aina kiva kokeilla uusia. : )

LookFantsun kalenterista paljastui Wellan Oil Reflections-shampoo. Matkakokoiset tuotteet on aina tarpeellisia, kun tulee kaytya Suomessa tai joskus jossain muuallakin, ei tartte raahata mitaan jattipulloja mukana, ja saa paluumatkalle tilaa laukkuun. : )


Etta semmoista settia. Oon vielakin ihan hammentynyt tosta Foreosta. Mitas tuumaatte?

4 comments:

  1. Ihan huikea tuo LookFantsun 12 luukku! :D <3 Tuli katettua jonkun verran kalenterin arvoa sillä.

    ReplyDelete
  2. Päristin oli hauska ja toi hiusnaamio hiukan turhan ärhäkän tuoksuinen mutta pitää kokeilla, onneks ei ollut naamariin tarkoitettu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muistan kanssa kun sain sen edellisen purkin, etta luulin eka kasvonaamioksi. Onneks katsoin vahan tarkemmin ennen kuin holvasin sita naamaan. :D

      Delete