Pages

Saturday 17 October 2015

Birchbox - lokakuu 2015

Terve taas, tai pikemminkin sairas. Lontoon-reissun jalkeen onnistuin saamaan kaamean flunssan, mutta sairastamisen sijaan olen saanut viihdyttaa lisaa vierailevia sukulaisia, ja siina sivussa onnistuin tuhoamaan kynteni ja vasen polvi on sinisenmusta, mutta hei, ei anneta sen masentaa! Vahan kylla harmittaa, etten ehtinyt ottaa kuvia niista tuhoutuneista kynsista, koska ne oli aika hauskat. Siis ennen kuin niista tuli entiset. Joudun ehka tekemaan ne joskus uudelleen, kunhan naa nysat taas vahan kasvaa. Mutta sita odotellessa, otetaanpa katsaus tan kuun Birchboxin sisaltoon, niin kauan kun niita viela tanne tupsahtelee! Vahiin ne kay, ennen kuin loppuu..


Heti ensisilmayksella paketin sisalto naytti aika kivalta ja kiinnostavalta.

Tarkemmin ottaen laatikko piti sisallaan seuraavat tuotteet:

* 100% Pure Fruit Pigmented Lip Glaze
* Bioderma Sensibio H20
* Parlor by Jeff Chastain Smoothing Blowout Spray
* Rituals Yogi Flow Foaming Shower Gel
* When Travelmate Sheet Mask
* English Laundry No.7 Signature for Her


Kiinnostavimpia mun mielesta on tuo Travelmate-kasvonaamio ja Bioderman misellivesi. Myos tuo Ritualsin suihkuvaahto taytyy testata, aikaisemmin kokeilemani vastaava tuote oli kylla vahan pettymys. Huulituotteita mulla on joku tuhat odottamassa, ja hajuvesinaytteet yleensa jaa kayttamatta. Mun tukka on semmonen hankalahko pehko, ja kaikki apuvalineet sen kesyttamiseksi on tervetulleita, joten tama Parlorin Blowout Spray paasee varmasti myos testiin.

Beautyboxeista paastaankin sitten sujuvasti joulukalentereihin. En osaa millaan paattaa minka tana vuonna hankkisin. Lookfantasticin kalenteri kiinnostaisi, mutta 70 puntaa on aika kova hinta. Bootsilta tulee tana vuonna taas No7-kalenteri, mutta se oli jo viime vuonna, joten onkohan se kovin samanlainen.. Sitten olisi myos Essencen kalenteri, jos sellaisen onnistuisin saamaan hyppysiini. Nama kolme olisi mun mielesta kiinnostavimmat, mita te olette mielta? Meinaatteko itse hankkia kosmetiikkakalentereita?

No comments:

Post a Comment