Pages

Wednesday, 28 October 2015

Riskaabelia käyttäytymistä ja asemetallia

Sukulaisia kavi taas vierailulla hetki sitten, ja tokihan niita piti ulkoiluttaa vahan kaupoilla, ja siina sivussa saatoin itsekin ostaa vahan jotain pienta. Ostoskoriin paatyi mmOrlyn neonpinkki Risky Behavior seka muutama Orlyn Color Blast-lakka. Ma en ole perehtynyt siihen etta onko kaikki Orlyt nykyaan Color Blasteja vai onko niissa joku oleellinen eroavaisuus.. No enihuu, paatin parittaa pinkin kanssa 'matte satin'-lajiketta edustavan Gunmetalin.

Koska mulla on Ubermatto ja leimausvehkeet nykyaan jatkuvasti levallaan poydalla, niin paatin kokeilla miten Gunmetal toimisi leimauksessa, mattalakathan usein leimaa hyvin. Kuvio nousi kylla natisti laatasta, mutta ehti kuivua stamperiin. Minapa en pienesta lannistunut, koska kuvio naytti muuten niin onnistuneelta, vaan sudin paalle paallyslakkaa ja hetken odoteltuani irrotin leimadecalin stamperista. Sitten toistin saman tempun niin kauan etta mulla oli riittava maara leimoja kynsilla, pikkurillien kynsiin paatin tehda vain dottarilla pilkuttelut, ja peukkuihin vastaavat pilkut pinkilla Gunmetalin paalle. Se naytti niin kivalta, etta halusin viela kokeilla onnistuisinko leimaamaan nimettomiin pinkilla. Kuvio nousi taas taydellisesti, tykkaan ihan hirmuisesti tasta W-226-laatan kukkakuviosta, ja olen kayttanyt sita monta kertaa. Tein decalit samalla tavalla stamperin kautta, mutta harmillisesti leima ei tummanharmaasta pohjasta erottunut ihan niin hyvin kuin toivoin.


Pikkurillista huomaa etta pilkutkin meinas menna ihan myttyyn, kun mattainen Gunmetal kuivui taas niin nopeasti. Tykastyin siihen kylla, taytyy joskus kayttaa sita ihan sellaisenaan, ilman paallyslakkaa siis.

Tyypilliseen neonien tapaan Risky Behavior oli hankala kuvattava, ja mun lapparin naytolla se nayttaakin tuossa kuvassa vahan valjulta ja liian violetilta, mutta huomasin etta seka puhelimen etta tabletin naytolla se nayttaakin hyvin liki oikealta. Miltahan se teille nayttaa, ja luetteko blogeja yleensa koneella vai puhelimella tai tabletilla?

6 comments:

 1. Kivat on!
  Värit näyttää ihan hyviltä minusta. Mä luen blogeja tavallisemmin läppäriltä kuin kännykällä, mutta silläkin ja tällä kertaa jopa töissä pöytäkoneella.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Meilla ei oo poytakonetta ollutkaan enaa vuosiin, mut taytyy kattoa saisko tata lapparin nayttoa saadettya johonkin suuntaan..

   Delete
 2. Oih, ihanat! :) Mää luen läppärillä, puhelimella ja pöytäkoneella. :D Mutta minusta värit on oikeen ihanan näköset, en sitte tiiä onko ne ny oikiat. x)

  ReplyDelete