Pages

Sunday, 25 October 2015

Nailbox - lokakuu 2015

Taalla Brittilassa on viime aikoina lanseerattu perinteisten beautyboxien rinnalle kaksi kynsiboksia, joista sain nyt toisen tilattua itselleni, eli tassa tulee ensimmainen Nailboxini!


Olin etukateen tutkaillut jo ilmestyneiden pakettien sisaltoja, ja ne nayttivat sisaltavan suurinpiirtein kolme varilakkaa, yhden hoitotuotteen ja yhden tyokalun tms. Vahan kiinnosteli myos se, ettei paketeissa nayttanyt juurikaan olleen jo omistamiani lakkoja. Joka laatikolla on myos teema, jota lakkojen varit noudattavat, ja tassa kuussa se oli 'Autumn Classics' eli syksyiset klassikot.


Paketista paljastui Essien Summit of Style, Rimmelin Caramel Cupcake ja Nails Incin Kensington High Street, Nicole by OPIn pikakuivattavat tipat, seka Elegant Touch-merkkiset kynsisakset.


Pakko myontaa, etta olin ihan karvan verran pettynyt, koska tietysti juuri tassa boksissa tuli yksi lakka, joka mulla jo on (Essie), mutta se riski on talla lakkamaaralla toki aina olemassa. Rimmel on ihan natti nude, ja luulenpa, ettei tuon Nails Incin varista lakkaa mun kokoelmista edes loydy. Pikakuivattavia tippoja en ole ennen kokeillut, joten testaan niita ihan mielellani, ja vaikken kynsia leikkaakaan saksilla, niin pienia teravia saksia kuitenkin tarvitsee aina!

Boksilla on hintaa 15 puntaa sisaltaen postikulut, joten ei mielestani hirvean kallis, pelkastaan Essien ja Nails Incin lakat maksaisivat jo enemman kaupasta ostettuina.

Mitas olette mielta Nailboxista? Haluatteko nahda naita lisaa?

16 comments:

 1. Haluan nähdä! Sinällään mielenkiintoinen ja hintansa arvoinen. Mutta HC-friikille saattaa olla pettymys jos kokoa jan tulee jotain mitä jo on. Mutta jos ei omista suurta kokoelmaa ja haluaa testailla eri merkkejä niin tää on varmasti kiva :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla. :) Oishan se tosiaan ihme jos talla lakkamaaralla ei kohdalle osuis samoja lakkoja, mutta varmaan suurimmalla osalla tilaajista ei tammosta kokoelmaa loydy. ;)

   Delete
 2. Haluan nähdä ja kiva boxi tosiaan

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hienoa, tilaan siis toisenkin kerran, ja ehka kolmannen. ;)

   Delete
 3. Voi, tämä olisi ollut kiva. Mutta kun eivät toimita tietenkään Suomeen :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tan idean vois kylla joku lanseerata Suomessakin, taalta on tosiaan lakkojen lahettaminen ulkomaille harmillisen hankalaa. :/

   Delete
 4. Oiii, haluan todellakin nähdä, vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta boksilta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, taa on kylla kiva ja makin haluan nahda mita paketeista jatkossa paljastuu! :)

   Delete
 5. Joo, lisää ois kiva nähdä! Varmasti itsekin tilaisin tämmöisen, koska ei tuo hintakaan paha ole.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kun tykkaat. :) Tassa on kylla mun mielesta tosi hyva hinta-laatu-suhde! :)

   Delete
 6. Voi käääk mä olen kade! :D Nailasaurus teki muistaakseni postausta tästä joskus, ja vitsit mua harmittaa kun näitä ei Suomeen asti saa :D Lisää saa postailla tämmöisiä, pääsee kuolaamaan :P

  ReplyDelete
 7. Lisää boxeja vaan eetteriin sanon minäkin!

  ReplyDelete