Pages

Thursday 8 October 2015

Pastelliholoskittle

Dark Metal Lacquer on brittilainen indielakkamerkki, jonka lakkoja Helmeristani loytyy jo reilu parikymmenta. Jokin aika sitten merkilta ilmestyi viisi lakkaa sisaltava pastelliholokokoelma, jonka ostin kokonaisuudessaan, pastelliholoja ei juuri ole muualla vastaan tullut!


Kokoelmassa on vihrea, sininen, beige, pinkki ja violetti lakka. Beige on ehka vahan yllattava varivalinta, mutta olkoon taman kerran. Vihrea oli vahan haastavampi lakattava, muut varit levittyivat kynsille ongelmitta. Beigea kaytin jo aikaisemmin ilman koristeluja, mutta siita ei tullut otettua kuvia. Talla kertaa paatin tehda simppelin skittlen. Lakkasin joka kynnen eri varilla ja toiseen kateen myos eri jarjestyksessa. Halusin myos jalleen leikkia Ubermatollani, joten tein taas leimadecalit kayttaen Uber Chicin laattaa 1-01.


Tammonen vaakaviivakuvio on hiukan haasteellinen kohdistettava, ja kuten nakyy, niin eivatpa ne ihan suoraan joka kynnelle osuneetkaan. Talla kertaa valtyin ilmakuplakatastrofilta, sen sijaan molempien peukkujen decalit vahan sulivat, mutta tallakin kertaa annoin niiden olla. Huvittavaa kylla, eraalla bussimatkalla vastapaata istunut tati alkoi ihastelemaan nimenomaan peukalonkynttani, tyypillista! ; )


Holoefekti ei tahan vuodenaikaan paase oikeuksiinsa, mutta tykkasin naista siita huolimatta ja viihdyinkin nailla kynsilla taas viikon verran. Aikaisemmin mulla ei pysynyt mitkaan lakat lohkeamatta paria paivaa kauempaa, mutta nykyaan pysyy lakat tosiaan viikonkin siisteina, ja muuta syyta en keksi kuin kayttoon ottamani uuden aluslakan, Sally Hansenin Nail Rehabin. Vuosien varrella olen kokeillut lukemattomia aluslakkoja, mutta jos tama meno jatkuu, niin tasta en luovu. :)


Mitas tykkaatte pastelliholoista?

2 comments:

  1. Ompa söpöjä värejä! Nätit kynnet. :) Harmi ettei holo näy nii selvästi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maailmassa pitais mun mielesta olla paljon enemman pastelliholoja! :)

      Delete